Skocz do zawartości

Ptasia grypa

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to jest strona polityczna, jednoznacznie czerwona. imo lepiej wyciągnąć na tę frazę coś krytycznego acz niekomuszego.

97733[/snapback]

Zgadzam sie. To lepiej sobie odpuscic. Walczmy o "ptasia grype" tak aby miala stabilne pierwsze miejsce :-)

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

to jest strona polityczna, jednoznacznie czerwona. imo lepiej wyciągnąć na tę frazę coś krytycznego acz niekomuszego.

97733[/snapback]

Zgadzam sie. To lepiej sobie odpuscic. Walczmy o "ptasia grype" tak aby miala stabilne pierwsze miejsce :-)

Pozdrawiam

97760[/snapback]

to moze https://www.kaczynskimamalegofiutka.org/ ;)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Wrzuciłbym skan, ale pożyczyłem dzisiaj znajomemu skaner i będę go miał dopiero w poniedziałek ;) .

Zacytuję:

"KACZA grypa w sieci

---------------------

Poszukiwania ptasiej grypy prowadzą nas wprost do... prezydenta

Panika przed ptasią grypą dotarła do Polski.Jedni dzwonią do sanepidu z pytaniem, czy bezpiecznie jest otworzyć okno, skoro na parapecie są wróble, inni szukają informacji o pandemii. Świetnym źródłem jest internet. Kiedy wpiszemy w wyszukiwarkę Google hasło "ptasia grypa", pierwszy link skieruje nas na stronę informacyjną Polskiego Serwisu Naukowego. Pod drugim znajdziemy... aktualności z życia naszego nowego prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Aby wywołać wrażenie, iż Google wyposażono w sztuczną inteligencję, internauci posłużyli się popularną sztuczką. Wszystko polega na umiejętności pozycjonowania stron. Chodzi o to, by na jak największej ilości stron umieścić odsyłacze do naszego decelowego adresu, odpowiednio je tytułując (ptasia grypa). Gdy ciekawy świata internauta wpisze dane hasło, zdezorientowana wyszukiwarka wywoła naszą ofiarę. Im więcej odsyłaczy, tym wyżej wśród wyświetlonych stron pojawia się ta, którą pod "ptasią grypą" umieściliśmy." ;)

Dołączam się do prośby o skan, ew o przepisanie artykuliku ;)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Hej, w warszawskim dzienniku "Metro" pojawiła się informacja o naszej akcji z "ptasią grypą".

;)

Tyle tych gazet rano rozdają, że już przestałem brać... Szkoda że wcześniej nie wiedziałem.

Pewnie jeszcze nie raz napiszą, zwłaszcza, że niebawem będzie na 1. miejscu.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Hej, w warszawskim dzienniku "Metro" pojawiła się informacja o naszej akcji z "ptasią grypą".  ;) Zainteresowanych odsyłam na osiemnastą stronę.

97764[/snapback]

to chyba tylko w warszawskim metro to pisze, bo ja mam ogolnopolskie wydanie i nic o tym nie ma

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności