Skocz do zawartości

Ptasia grypa

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Heej...

Też widziałem to w TV. Normalnie byłem taki zaspany na fotelu i nagle widze...

Co dzisiaj w faktach... Widze google a tu ktos pisze ptasia gry.... no to aż podskoczyłem.

Skończył sie Maraton Uśmiechu i już nie mogłem się doczekać reportażu i wreszcie...

Szkoda, że nie powiedzili o tym forum, nie pokazali jeszcze 1 godła hitlera :D, gdzie ten jego znak jest zakończony płetfami :).

Mogli też pokazac sp******j dziadu i takie inne, ale ogólnie looz :).

Niepotrzebne mówili też o tym, że żartuja z tusk'a, bo to kłamstwo :P.

Wypozycjonujmy kaczora na np. frazę 'sex'. To będą jaja :). Ktoś żądny takiego tematu nagle ujrzy co? KACZKE :P.

Jak by dużo osób to dało, to skanal globalny :D by był...

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To co, linkujemy pod ten sex :D?

Sex

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

To co, linkujemy pod ten sex :D?

imho zostańmy przy jednym hasle a nie stu.

wlasnie powiedzieli o akcji w rmf fm :) (Kazali wklepac haslo ptasia grypa i spojrzec na 3 wynik :) )

a czmeu na trzeci? korzystaja z innego DC? :)

a lol ..... :):D:P:P:D

głupki szukały u siebie :)

https://www.google.interia.pl/szukaj?q=ptas...aj&w=sw&szukaj=

A ja jednak pozostaje przy tym sex. Niech wszyscy przejda na taki anachor i to wtedy będa jajca niezłe :D.

Wiesz, Skuzikowy (tapetki.aplus) udalo sie przecie wskoczyc na 2 pod sex w wynikach polskich.

Jesli porzadnie rozkrecic akcje to czemu ma sie nie udac i z "globalnymi" dla google.pl (bo na .com to tutaj sie chyba nikt nie bedzie porywal z wiadomych wzgledow)

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

No to jak...

Wstawiamy do swoich podspisów na forum sex podlinkowany pod kaczora i na swoich www ten link?

IMHO na forum w podpisach nie ma sensu.

Z drugiej strony ciekawe jak na taka ewentualna akcje bedzie patrzec Google - mam na mysli motyw "zlego otoczenia". Do linkowania do tego typu rzeczy (moze sie ktos smiac lub nie) podchodze (i pewnie nie tylko ja) z duuza rezerwa.

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

Czemu?

:D chyba pierwszy raz ktoś kto pisze o naszej akcji napisał o "sp******j dziadu" i coś więcej niż "pod którąś tam pozycją pod słowem "ptasia grypa" można znaleźć strone Lecha Kaczyńskiego" [/url]

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności