Skocz do zawartości

Czy forum ma jakieś fory?

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Z tydzień temu założyłem forum na skrypcie SMF. Faktem jest że otrzymało na dzień dobry 3 lub 4 mocne linki z tematycznych stron ale i tak zaskakuje mnie jak wysoko już pojawiają się w wynikach tytuły niektórych wpisów. A bot siedzi na forum prawie cały czas już. Pytanie moje, czy Google jakoś faworyzuje fora internetowe a szczególnie te na SMF? Jak tak dalej pójdzie to niedługo będę miał sporą listę mailingową (dobrze ze w regulaminie przy rejestracji zaznaczyłem że mogę wysyłać im info handlowe, reklamowe).

Na forach powstaje dużo unikalnej treści. Może przez to Google Cię zaczęło faworyzować? ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności