Skocz do zawartości

Lepiej stronę na subdomenie pod SWL statlink czy linkme?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronki pod statlinka na domenie głównej, za punkty linkuję pozycjonowaną stronę. Chciałem podlinkować też stałymi punktami wpisy do precli itp. i zastanawiam się, czy lepiej postawić na subdomenach stronki pod linkme site 15 czy pod statlinka site 15?

Jakie jest Wasze doświadczenie w tej kwestii?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

zrób trochę pod Link Me Elite - będzie urozmaicenie - jak jeden system padnie to zawsze masz jakieś linki w drugim

ponadto w statlinku na subdomenie dostaniesz wyraźniej mniej pkt - zależnie od współczynnika myślę ze ok 200 -250 przy 15 pod stronach

Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje.

No tak, ja mam subdomeny w statlinku i dostaje dokładnie tyle ile mówi dukat76, czyli ok 250 pkt przy współczynniku treści równym 1.00 i przy zarejestrowanych 12 stronach.

To wystarczy niestety zaledwie na kilka linków do stronki...

[edit]

Oczywiście mówimy tutaj o PR0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności