Skocz do zawartości

Gdzie jest wirus:

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o moją starą domenę bestos.pl jak się na nią wchodzi z google to jest przekierowanie na jakiś spam, odziwo htaccess jest czysty od niewiadomych wpisów, index też. Poza tym jak wpisze adres w przeglądarce też jest wszystko ok, tylko z google jak wchodzę jest źle:

https://www.google.pl/#hl=pl&biw=1460&a...;fp=1&cad=b

Kto pomoże oczywiście dostanie DZIĘKUJE

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Przy próbie wejścia Avast mi wykrywa jakiegoś trojana, a dokładnie stąd:

https://www1.cleariot.com/?16f4badfd7=%9B%EC%E0%95k%95%9D%97%92%98%CA%D1%D6%A0%A0%B8%C0%84% 5C%D2%A7%9F%92%94%9D%8A%A6%EA%B4%EE%A7%86%B3%92%C7%CA%D6%A6%D1%D3t%A9%95%E1%A5%A2%A3k %93%9A%98%CC%9Dl%A9%AA%AFjT%D6%E0%C6%D5%E7%DC%AC%A5T%D4%AC%93%A5%9F%DA%A0%C7%9E%8\{gzip}

W którym pliku to siedzi nie pomogę, bo avast mi zablokował stronę :D

Popatrz na daty modyfikowanych plików. Nieraz bywa w .htaccess, nieraz w index.php

Jak usuniesz, to pomyśl jak się to tam dostało. Skompromitowane hasło do FTP ? Dziurawy skrypt ? Ktoś, kto coś wrzucił często zostawia sobie dodatkowe furki - podrzuca pliki.

Z

CLUBBERS to forum muzyczne dla młodzieży zafascynowanej tym co przedstawia sobą muzyka klubowa. Forum Clubbers to cały mój świat.

aż trudno uwierzyć że przy okazji jakaś firma hostingowa nie została zjechana za dziurawe serwery :D

tacy powinni być wszyscy klienci ...

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności