Skocz do zawartości

Katalog na melmie:)

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem was zapytać co sądzicie o katalogach na skrypcie otwarty mini by melma?

Cena jest przyzwoita bo tylko 100zł za skrypt na dowolną ilość domen:) Tylko czy warto? Pytam pod kątem darmowego katalogu. czy dodali byście swoje wpisy do takiego tworu? Wiem że melma ciągle pracuje nad jakimiś dodatkami itp co czyni jednak ten skrypt ciekawym.

Czekam na wasze opinie i komentarze.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

No tak ale pamiętajcie ze nie ma rzeczy której nie można kupić;) (czasami niestety)

Ale nie biorąc pod uwagę tych linków to co mozecie o nim powiedzieć? Czy ciekawy i czy dodali byście swoje strony? (darmowe wpisy)

No tak ale pamiętajcie ze nie ma rzeczy której nie można kupić:) (czasami niestety)

Ale nie biorąc pod uwagę tych linków to co mozecie o nim powiedzieć? Czy ciekawy i czy dodali byście swoje strony? (darmowe wpisy)

Miniacz jak miniacz:) Ma chociaż jakiś wygląd w standardzie. Ja skrypt kupiłem używam i chwalę sobie. Tylko skórek cieniutko.

Dobrze w takim razie wezmę Seoka bo z tego co widzę to najlepsze i najmniej problemowe wyjscie:) A kogo polecacie do robienia szablonów? Szablon musi być ładny, zachęcający do dodania i nie drogi (ceny rzędu 1000 zł np mnie nie interesują w ogóle:) )Chciał bym sie z szablonem zmiescić w max 400-500zł lub mniej o ile się uda:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności