Skocz do zawartości

Dobry host z płatnością miesięczna

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie: jaki jest dobry/przyzwoity hosting pozwalający na płatność co miesiąc?

Przydałby mi się taki ponieważ mam w planie ruszyć z dwoma projektami które mam nadzieję, że będą się szybko rozwijały, a trudno mi w ich przypadku określić jakich parametrów będę potrzebował. Dlatego przydałaby mi się możliwość płatności co miesiąc - czyli w grudniu i styczniu parametrów wystarcza, ale w lutym widzę że zaczyna brakować i przechodzę na pakiet wyżej. W maju znów sytuacja się powtarza i na czerwiec już kupuję pakiecik wyżej itd.

Może to głupie, ale już i tak sporo kasy ładuję w hostingi a projekty będą miały to do siebie, że mogą wypalić bardzo dobrze, a mogą w ogóle upaść więc nie chcę w tym utopić kasy kupując wypasiony pakiet na rok.

Poza tym tama opcja dla mnie jest bardzo wygodna - nie muszę przenosić serwisu na inny hosting, tylko w razie potrzeby kupuję wyższy pakiecik.

Z takich hostingów znam neteasy.pl, ale u nich mam już kilka pakietów i chciałbym coś nowego wypróbować ;)

Jest też webd.pl, ale opinie o nim są bardzo różne.

Z góry dzięki za sugestie.

Pozdrawiam :)

Tylko że sama zmiana pakietu może nie wystarczyć, jeśli wraz ze wzrostem oglądalności wzrośnie też użycie zasobów.

Znam wielu ludzi w podobnych sytuacjach i zdecydowanie najlepiej sprawdzają się wtedy małe i tanie VPS + np. licencja lifetime DA. Wtedy skakanie między VPS/dedykami jest bardzo proste i szybkie.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

W wielu firmach możesz przejść na wyższy pakiet przy opłacie rocznej ale za dopłatą różnicy w cenie pomniejszonej o % okresu który już minął. Jest to również dobre rozwiązanie.

Oczywiście przy większych pakietach możesz skorzystać z płatności miesięcznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności