Skocz do zawartości

Pozycjonowanie 50pln

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem firmę 50pln która oferuje pozycjonowanie frazy regionalnej za 50 zl(każdej frazy regionalnej). Wszystko wygląda pięknie poza ty że cena 50zł(netto) to pozycjonowanie do pozycji 1-20. Co sądzicie o tym?:> Osobiście pozycja na przykład 15 nie daję żadnego zysku nawet za te 50 zł:)

Opłata jednorazowa? Z ciekawości..

Nie no miesięczna

Łapanie naiwnych... a ci na pewno się znajdą

No jak wypozycjonuja mi stronę pod frazy : pozycjonowanie (większe miasto ) to ja bardzo chętnie bo samemu walić sie z na przykład 50 frazami to ja dziękuje:D

Przecież żeby być w top 20 na frazę regionalną nawet "Pozycjonowanie Warszawa" nie trzeba wiele wysiłku, a nie licz, że będziesz wiele wyżej skoro czy top 20 czy top 1 to cena ta sama.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

zależy jaka fraza regionalna. Są różne branże niektóre bardziej oblegane niektóre mniej.

50 zł to uczciwa cena do prostej/średnio prostej frazy.

Jeśli ktoś ma zlecenie za 50 zł / msc fraza regionalna chętnie się podejmę.

Oczywiście w przypadku większej ilości bo jednej frazy nie ma co brać.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zaorać te wszystkie pseudofirmy! Niedługo postawię bardziej na edukację klientów.

Dziś straciłem klientkę, którą wypozycjonowałem do TOP-3, ponieważ "dowiedziała się", że inni robią to w niższych cenach. No rzygać się chce, tak robią - ale automatem droga Pani.

Za powrót do umowy po jej zerwaniu +40% ceny.

Najgorsze jest to, że nie mam jak ściągnąć linków i kobieta nie spadnie raczej :)

Pisz umowy tak, by mieli szansę odejść (ale na podstawie np. tego czy tego).

Nie wszyscy wyceniają tak samo (jedni ściągają kasę ile się tylko da, a inni robią to optymalnie by co miesiąc mieć jakiś zysk)

U nas trzeba walczyć o klienta, nawet ustalając takie stawki (wiedzą, że mają większe szanse na klientów).

To, że wiele firm narzeka bo ktoś zaniża (a może to wy zawyżacie :))

U nas trzeba walczyć o klienta, nawet ustalając takie stawki (wiedzą, że mają większe szanse na klientów).

To, że wiele firm narzeka bo ktoś zaniża (a może to wy zawyżacie :))

Takie prawa rynku, klienci chcą mieć jak najtaniej usługę więc szukają tańszych ofert, jak się klient sparzy bo jakość usługi za niska to wróci i trzeba sobie to odbić na cenie ;)

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności