Skocz do zawartości

Pozycjonowanie 50pln

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

Pisz umowy tak, by mieli szansę odejść (ale na podstawie np. tego czy tego).
tzn. ogólnie w kraju gospodarki rynkowej klient nie musi podawać przyczyny zerwania umowy, ma tylko okres wypowiedzenia..

Ile dajecie miesięcy, ja 3 ale chyba dam 6 jak Artefakt.

U nas trzeba walczyć o klienta, nawet ustalając takie stawki (wiedzą, że mają większe szanse na klientów).

To, że wiele firm narzeka bo ktoś zaniża (a może to wy zawyżacie :))

Takie prawa rynku, klienci chcą mieć jak najtaniej usługę więc szukają tańszych ofert, jak się klient sparzy bo jakość usługi za niska to wróci i trzeba sobie to odbić na cenie ;)

Dokładnie, 40% drożej po drugim wejściu do rzeki albo nara.

Zaorać te wszystkie pseudofirmy! Niedługo postawię bardziej na edukację klientów.

Dziś straciłem klientkę, którą wypozycjonowałem do TOP-3, ponieważ "dowiedziała się", że inni robią to w niższych cenach. No rzygać się chce, tak robią - ale automatem droga Pani.

Za powrót do umowy po jej zerwaniu +40% ceny.

Najgorsze jest to, że nie mam jak ściągnąć linków i kobieta nie spadnie raczej :)

Wytłumacz mi kolego,czym się różnią linki z "ręcznego" katalogowania i linki z automatu, zakładając ze to ta sama strona?.

Twój problem polega na tym ze nie linkowałeś z własnego zaplecza, bo jego nie masz.

Stare powiedzenie mówi "Pokaz mi swoje zaplecze a ja powiem jakim jesteś pozycjonerem"

Zle oceniasz linki z automatu bo dobrego automatu prawdopodobnie nie posiadasz i td.

Moze nie jest to przyjemnie ale, myślę musi być dla ciebie mobilizujące

Zaorać te wszystkie pseudofirmy! Niedługo postawię bardziej na edukację klientów.

Dziś straciłem klientkę, którą wypozycjonowałem do TOP-3, ponieważ "dowiedziała się", że inni robią to w niższych cenach. No rzygać się chce, tak robią - ale automatem droga Pani.

Za powrót do umowy po jej zerwaniu +40% ceny.

Najgorsze jest to, że nie mam jak ściągnąć linków i kobieta nie spadnie raczej :(

Wytłumacz mi kolego,czym się różnią linki z "ręcznego" katalogowania i linki z automatu, zakładając ze to ta sama strona?.

Twój problem polega na tym ze nie linkowałeś z własnego zaplecza, bo jego nie masz.

Stare powiedzenie mówi "Pokaz mi swoje zaplecze a ja powiem jakim jesteś pozycjonerem"

Zle oceniasz linki z automatu bo dobrego automatu prawdopodobnie nie posiadasz i td.

Moze nie jest to przyjemnie ale, myślę musi być dla ciebie mobilizujące

Lubię konstruktywną krytykę i zawsze wyciągam z niej wnioski tak więc thanks.

Zaplecze jednak posiadam i to potężne, na 817.000.000 wyników pod jedną z fraz jest ono na 6 miejscu, ma ok. 100.000 stron w indeksie i ruch na poziomie 1 mln odsłon miesięcznie :) Pobije z Was ktoś tę liczbę? Ale minusem jest tutaj wąska tematyka i tym przypadku z niego nie linkowałem.

Inne zaplecza buduję ale strategii linkowania do kilkudziesięciu domen rożnych "branżowo" z kilkunastu zaplecz jeszcze nie opracowałem, jeśli macie kilkadziesiąt dobrych tematycznych zaplecz to szacunek ;)

Co do automatów to czytam tutaj wiele i nie słyszałem jeszcze o takim, który dodawałby porządnie wpisy do najlepszych skryptów katalogów dających stabilne i dobre linki. Adder, Publiker, Sprytne Katalogowanie (fajne krzaki ma na stronie https://www.sprytnekatalogowanie.com/) czy SeoKataloger to na pewno nie narzędzia potrafiące wbić się wszędzie.

Wracając do sprawy, jaki okres wypowiedzenia dajecie w umowach? 3, 6?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności