Skocz do zawartości

Juz nie bawem automatyczna dodawarka do guestbook itp

alumilut

Rekomendowane odpowiedzi

@alumilut jeśli uda Ci się napisać to co zasugerowałeś, to mój szacuneczek. Mi dotąd udało się napisać spamiarkę 4free (z łamaniem captchy i obsługą proxy - samo aktualizującego) i zajęło mi to 2 dni robocze. Później rozszerzyłem o 3 kolejne księgi (ale łatwiejsze do zaspamowania) i doszedł kolejny dzień. Więc życzę Ci wytrwałości w realizacji projektu.

Problem przy budowach tego typu narzędzi jest taki, że każda księga będzie wymagała oddzielnego skryptu i stąd taka czasochłonność.

Efekty i sens tworzenia takich dodawarek jak najbardziej jest uzasadniony, bo o ile księgi gości wyszły z mody, to linkują do nich wiekowe strony.

Z 5 mil troszkę przesadziłeś. Moja dodawareczka dała radę na lokalu uciągnąć ok 1200 linków na dzień.

Z 5 mil troszkę przesadziłeś. Moja dodawareczka dała radę na lokalu uciągnąć ok 1200 linków na dzień.

Mam nadzieje ze nie co prawda recznie robilem test i potrafilem dodac do prawie 200 wiec jesli bedzie to automat to powinno byc pozytywnie.

Mam projekt w glowie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co do czasu realizacji az tak to mi sie nie spieszy

Pozdrawiam.

kosz :wow:

Kosz ;)

add.cgi

add.html

add.php

add_comment.php

addentry.php

addguest.htm

addlink.html

addlink.php

apeboard_plus.cgi

aska.cgi

bbs.cgi

blog_viewcmt.asp

c-board.cgi

comments.htm

comments.php

contact.html

contact.php

e_sign.asp

eintrag.html

eintragen.php

epad.cgi

forum.php

forums.html

fsguest.html

gaestebuch.cgi

gaestebuch.php

gb.php

gb_sign.asp

gbook.html

gbook.php

gd-check.php

guest.cgi

guest.html

guest.php

guest.pl

guest_book.html

guestbook.asp

guestbook.cfm

guestbook.cgi

guestbook.cgi

guestbook.html

guestbook.php

imgboard.cgi

include.php

insert.php

joyful.cgi

light.cgi

module.php

modules.php

petit.cgi

read.cgi

sign.asp

signguestbook.asp

submit.php

ultimatebb.cgi

yabb.cgi

yabb.pl

yybbs.cgi

Nazwy plików które podałeś to nazwy plików jakiejś innej spamiarki guestbooków, bo leży u mnie na kompie. 5mln linków dziennie - serwer na kosmicznym poziomie, jakiś pro elo yo dedyk pod SL3 w GSM chyba to udźwignie. Zważywszy na rażące błędy ortograficzne autora oraz 5mln bl dziennie nie spodziewałbym się szybko tego projektu

spro.jpg

Koledzy narzędzia dla opublikowania 5 MLN linków/ 24 h na rożnych stronach :) to już jest śmieszne.

Powiem tak, jeżeli autor to zrobi, narzędzie będzie skuteczne, 5 mln wpisów/24h i będzie działać na na średnim VPSie to cena takiego narzędzia może być i 1000 PLN, bez problemu będą chętne.Ale ja osobiście nie wierze w sukces tego projektu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności