Skocz do zawartości

Submitter

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak u jednego z naszych forumowiczów znalazłem w stopce banerek do ciekawego programu jakim jest submitter ściągnąłem sobie triala i ma on opcje zakładania profili z linkiem i spamowania tak jak xrummer różnica to ze działa on stacjonarnie i jest znacznie wolniejszy czy korzystał ktoś już z niego jak jest z listami for? Większość się pewnie nie przyzna bo to po troche BH ale liczę na odważnych:)

Używałem. Raczej nie do końca spełnił pokładane w nim nadzieje. Publiczne listy były (bo z programu korzystałem ze 2 miesiące temu) nie za ciekawe. Po doliczeniu do miesięcznej subskrypcji kosztów "capchciów" i własnego nakładu pracy uznałem za niezbyt ekonomiczny. Są lepsze alternatywy.

Są lepsze narzędzia i bardziej opłacalne.

Np przyznam się że nie jestem specjalista w dziedzinie narzędzi blackseo dlatego dla mnie xrummer i submitter to jak narazie jedne no i SB i seonuke to jedyne co znam może polecisz jakieś narzędzie godne uwagi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności