Skocz do zawartości

fake pagerank i co dalej

Spaydee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przechwyciłem domenę PR=6 na dropped.pl i okazuje się, że to raczej fake pagerank. Nie mam pewności bo za bardzo nie wiem jak sprawdzić (kpit.com.pl)

ale co ja mogę zrobić z taką domeną? czy jest bezwartościowa? postawiłem na niej precla nie świadomy tego problemu. Dopiero jedna osoba mi zwróciła uwagę.

Potrzebuję porady fachowców. Ale rzeczowej porady.

PR jest fałszywy i w najlepszym wypadku zostanie wyzerowany. W najgorszym wypadku dostaniesz bana. Porzuć ją jak najszybciej, żeby "wirus" nie poszedł dalej. Linkowanie na pewno nic pozytywnego Ci nie da.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja poradzę coś nieetycznego:D wystaw na allegro sprzedaż linków laiki kupią:):D Postaw jakiś serwis żeby wyglądał jak serwis i jedziesz:D

łatwo go sprawdzić i będzie lipa

Pagerank :0Alexa Rank :36,268Katalog DMOZ :TakKatalog Yahoo :TakBacklinks Google :25Backlinks Yahoo :Backlinks AltaVista :19,500,000Backlinks AlltheWeb :18,800,000Ilość podstron :0Wiek domeny :41 , 320 dni

najbardziej podoba mi się wiek domeny założona w 1969 roku, qr*a ona ma wartość muzealną:)

Ja poradzę coś nieetycznego:D wystaw na allegro sprzedaż linków laiki kupią:):D Postaw jakiś serwis żeby wyglądał jak serwis i jedziesz:D

nie no bez przesady... ale mimo iż informowałem że może być fałszywy są chętni na precle...

Jak ktoś chce coś dodać to PW za linka dam 5 precli

ps. ten wiek domeny to jakiś błąd... jak to się sprawdza?

Zainstaluj sobie Seoquaka do firefoxa (opcje SQ: check/compare url & domains) + korzystaj z opcji info: w google. Bez tego w ogóle do używek nie podchodź!

Pozdrawiam,

BV

A prawdziwy wiek domeny sprawdzaj w web archive i w aktualnym whois (przed przechwyceniem).

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

PR jest fałszywy i w najlepszym wypadku zostanie wyzerowany. W najgorszym wypadku dostaniesz bana. Porzuć ją jak najszybciej, żeby "wirus" nie poszedł dalej. Linkowanie na pewno nic pozytywnego Ci nie da.

Nieprawda.

Miałem domene PR4 fake, po update ma PR3 (bez fake) i trzyma sie juz dlugo.

Miałem domene PR4 fake, po update ma PR3 (bez fake) i trzyma sie juz dlugo.

Jeśli ma dobre linki, to może się trzymać. Co i tak nie zmienia faktu, że jest to spore ryzyko, imho nie warte swojej ceny.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności