Skocz do zawartości

Pozycjonowanie PHP

FID

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiemy strony w html pozycjonują się w zależności od umiejętności najlepiej, z flashem są duże problemy, a jak wygląda sytuacja przy pozycjonowaniu stron w php ?

Jak się zabrać do tego tematu ?

Pozdrawiam

FID

php jest po stronie serwera, nigdy sie tego nie nauczycie? :lol:

96532[/snapback]

jak to po stronie? a nie przed? nie w koncu musi sie wykonac aby ta strona powstala :jezyk1: *

* - zartowalem

inaczje mowiac, serwis (tj. jego podstrony) zbudowany w php sie pozycjonuje wstawiajac mod_rewrite :D

ps. o 17.00 mam kolokwium na ktore nie jestem w ogole przygotowany, stad moja wielka ogolna radosc, wyrazona tez w tym poscie :)

Bez przesady, strony sę bardzo ładnie pozycjonują bez mod_rewrite - vide forum.

Nie wszystkie boty dobrze radzą sobie z takimi URLami - pozatym tu na forum i tak mają mało wartości bo jak już są linki np. index.php?styl=niebieski&co=nic&ble=ble&costam=jeszce_inna_wartosc - to już lepiej mod_rewrite zastosowac ;)

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

inaczje mowiac, serwis (tj. jego podstrony) zbudowany w php sie pozycjonuje wstawiajac mod_rewrite

Bez przesady, strony sę bardzo ładnie pozycjonują bez mod_rewrite - vide forum.

Powodzenia na kolokwium ;)

96628[/snapback]

dzieki :D juz wrocilem, i bede sie uczyl na poprawe :D za tydzien beda wyniki, a poprawa tez po tygodniu pewnie, wiec dwa tygodnie wolengo :D z tego przedmiotu...

co do mod_rewrite to racja B)

sam nie jestem tego zwolennikiem, i bardzo dobrze mi sie bez tego 'bayeru' zyje,

jako ze skupiam sie tylko na jednym serwisie, tylko po polsku, to pol roku temu sie zastanawialem, ze wzgledu na onet - ktory te swoje pare % udzialu ma, i ktory wtedy nie indeksowal podstron z koncowka php, teraz po 'rewolucji' indeksuje i jak chyba malo kto jestem bardzo zadowolony ze zmian :)

wp to w ogole nie moge znalezc zadnych podstron, poza tymi z wp.pl... indeksuje same domeny, wiec bez roznicy czy html, czy php, czy co innego...

//edit

znalazlem troche wiecej tych podstron w wp.pl, jakos nienaturalnie to wyglada, pewnie wyjasnienie znajde w odpowiednim dziale tego forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności