Skocz do zawartości

Konferencja “Rozwiń swój e-biznes z Google AdSense”

phare

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ci co zamierzają wybrać się samochodem radze wyjechać znacznie wcześniej. Poranny wjazd do miasta + szukanie miejsca do zaparkowania w okolicy ulicy Postępu może okazać się b. trudne. A jak już znajdziemy wolne miejsce proszę upewnić się czy nie ma tam zakazu ponieważ autko może zostać odholowane.

Z Dworca Centralnego proponuje wybrać tramwaj nr 17 i wysiąść na przystanku "Wynalazek" ew. spod "Rotundy" linia nr 18 wysiadamy również na przystanku "Wynalazek". Czas przejazdu 30-35 min. Można wysiąść również na przystanku "Postępu" ale to droga trudniejsza i trzeba trochę kluczyć z przystanku "Wynalazek" mamy dużo łatwiej :)

postepu.jpg

Nasza Konferencja mieści sie na parterze budynku w którym również swoją siedzibę ma Urząd Zamówień Publicznych.

Do zobaczenia! :D

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

Ci co zamierzają wybrać się samochodem radze wyjechać znacznie wcześniej. Poranny wjazd do miasta + szukanie miejsca do zaparkowania w okolicy ulicy Postępu może okazać się b. trudne. A jak już znajdziemy wolne miejsce proszę upewnić się czy nie ma tam zakazu ponieważ autko może zostać odholowane.

Z Dworca Centralnego proponuje wybrać tramwaj nr 17 i wysiąść na przystanku "Wynalazek" ew. spod "Rotundy" linia nr 18 wysiadamy również na przystanku "Wynalazek". Czas przejazdu 30-35 min. Można wysiąść również na przystanku "Postępu" ale to droga trudniejsza i trzeba trochę kluczyć z przystanku "Wynalazek" mamy dużo łatwiej ;)

postepu.jpg

Nasza Konferencja mieści sie na parterze budynku w którym również swoją siedzibę ma Urząd Zamówień Publicznych.

Do zobaczenia! ;)

Według mapki od Googla obok Plazy jest parking podziemny.

Z Dworca Centralnego proponuje wybrać tramwaj nr 17 i wysiąść na przystanku "Wynalazek" ew. spod "Rotundy" linia nr 18 wysiadamy również na przystanku "Wynalazek". Czas przejazdu 30-35 min. Można wysiąść również na przystanku "Postępu" ale to droga trudniejsza i trzeba trochę kluczyć z przystanku "Wynalazek" mamy dużo łatwiej :)

postepu.jpg

Do zobaczenia! :)

Według mapki od Googla obok Plazy jest parking podziemny.

Tak, 450 euro miesięcznie dla pracowników... ale dla pewności przedzwoń i dopytaj - może są jakieś wolne miejsca dla gości.

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

Dla gości Centrum Konferencyjnego przygotowane zostały miejsca na poziomie -1 na terenie parkingu podziemnego.

Po ostemplowaniu biletu parkingowego w Recepcji Centrum koszt parkingu wynosi 2 pln/h.

Ale chyba jednak będę musiał wybrać pociąg bo strasznie sypie...

Świetna konferencja. Byli ludzie z google. Ludzie - nie roboty:)

A Lis był jako prelegnt i muszę przyznać, że wypadł świetnie. Zarówno treści które przekazywał były ciekawe i konkretne, a warstwa prezentacji - jak profesjonalny trener. Brawo - gratulacje! Zastanów się nad zostaniem trenerem - może warto?. Dobrze Ci to idzie kolego.

Ludzie z Googla bardzo w porządku, łatwo kontaktowi. Widać, że trafiają tam najlepsi.

Wartościowa konferencja.

Zdziwiłem się tylko, większośc uczestników to faceci. Mało kobiet. Średnia wieku chyba poniżej 30:)

Dzięki chłopaki, naprawdę miło jest słyszeć, że prezentacja się udała. Najfajniejszy moment był dla mnie gdy zauważyłem, że kilka osób zaczęło coś notować w trakcie mojej prezentacji. :aniolek: Jeśli tylko będę miał kiedyś okazję by zarabiać na prowadzeniu takich prezentacji, z całą pewnością z niej skorzystam. ;)

Zdziwiłem się tylko, większośc uczestników to faceci.

Zobacz ile jest kobiet na forum ;)

Co do szkolenia to ludzie z Google faktycznie bardzo sympatyczni i kazdy sam az na sile sie prosil zeby popatrzec na nasze strony i nam moc doradzic ;)

Z prezentacji to sie smialem wlasnie z kolega, ze najlepiej Lis wypadl :aniolek:

Najciekawsza dla mnie byla natomiast ta dotyczaca nowego interfejsu AS. Dla tych co nie byli na konferencji moge powiedziec, ze przejscie bedzie obowiazkowe, bo jest podyktowane sprawnoscia systemu - stary interfejs za bradzo muli serwery i ciezko cos w nim zmienic. W nowym wprowadzono kilka fajnych bajerow, ktore byly pokazane.

Najwiekszy minus to troche malo zaawansowane to cale szkolenie bylo. Najwiecej skorzystaly osoby, ktore sa od niedawna w AS (o ile tam w ogole takie byly), bo Ci co dluzej sa to na pewno czytali juz sporo o optymalizacji i dopasowaniu reklam.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

no i nie poszedłem... bo nie chciałem za długo w korkach stać... a teraz żałuję.

Ja wyjechalem wczoraj o polnocy z poludnia Polski - 7 godzin w jedną stronę, konferencja , 7 godzin w drugą i jestem spowrotem :)

Warto było.

Dzięki chłopaki, naprawdę miło jest słyszeć, że prezentacja się udała. Najfajniejszy moment był dla mnie gdy zauważyłem, że kilka osób zaczęło coś notować w trakcie mojej prezentacji. :) Jeśli tylko będę miał kiedyś okazję by zarabiać na prowadzeniu takich prezentacji, z całą pewnością z niej skorzystam. ;)

chwilami brzmiałeś jak Korwin Mikke "jak wprowadzenie nowej reklamy zniecheci 10%, ale zwiekszy dochody to to zrobie " :)

Też jechałem 7h, z tego ostatni odcinek od Janek (10km) prawie 3h...

Parking był pod biurowcem, więc nie było problemu z postojem.

Główny nacisk moim zdaniem to nowy interfejs Adsa

Dużo znanych informacji dla ludzi już trochę obeznanych w temacie, ale na rozmowach kuluarowych i rozmowach przy optymalizacji można się było dowiedzieć ciekawych informacji i skonsultować wątpliwości.

Wszystko ma być na blogu, były też wywiady, więc filmiki też się chyba znajdą.

Pozdrawiam Lisa, jak dla mnie wypadł oki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności