Skocz do zawartości

Konferencja “Rozwiń swój e-biznes z Google AdSense”

phare

Rekomendowane odpowiedzi

byłem,

było rewelacyjnie, poznałem cały zespół 3 osobowy z

osobiście ...

łącznie z wymianą wizytówek sic :)

miałem okazje rozmawiać indywidualnie z Martą pod koniec konferencji, moją opiekunką (tak tak każdy miał przydział)

z Marcinem podczas lunchu, burzliwa (luźna) dyskusja w kilkuosobowym gronie (jak to duzi gracze mogą WIĘCEJ)

oraz z Łukaszem indywidualne rozmowy na drugi dzień po konferencji około 1,5 h porządnych i rzeczowych rozmów

Ogólnie rewelacja

Łukasz zapowiedział (jeszcze nieoficjalnie) kolejną imprezę tym razem integracyjną :D oraz jakieś spotkanko we wrocku z racji że posiadają tam biuro...

Na tej konsultacji poznałem dopiero co potrafi nowy panel w sprawnych rękach :D

Widziałem też ich panel, do którego muszą się double login przez chipa :D fajnie widać historię własnego konta adsense z poziomu pracownika google rewelka (oczywiście, w newralgicznych punktach laptopik był odwracany :D)

w końcu google wyszło na przeciw nam i chyba zanosi się na to iż to nie jednorazowe i będzie tylko lepiej ...

na konferencji dobry catering, ładne kelnereczki :D no i ekipa filmowa kręcąca krótkie filmiki o uczestnikach :P

p.s.

poznałem też kilu uczestników w tym jedną osobę ode mnie z rzeszowa, zupełnie przez przypadek się zgadaliśmy iż w jednym mieście walczymy :D

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Było fajnie, chociaż (jak napisałem w ankiecie), niewiele nowego się dowiedzieliśmy.

Najciekawszy dla mnie był DFP i wykład o Usability. Wszystko logiczne i dobrze było sobie przypomnieć podstawy, by wrócić na właściwy tor ze swoimi serwisami.

Lis ok, choć też już wszystko słyszeliśmy. Mimo wszystko fajnie zobaczyć twarze ludzi, którzy kryją się za znanymi domenami. Pozdrawiam.

Dla mnie szokiem była sesja optymalizacyjna z Miguelem, którego mi przydzielono. Okazało się, że pochodzi z Santiago de Compostela, z którym mam wiele wspólnego.

Polski team Adsensa to świetna ekipa i ciesze się, że biorą nas za partnerów biznesowych a nie petentów.

Na kolejną konferencję pisze się w ciemno. Pozdrowienia dla wszystkich przybyłych.

Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności