Skocz do zawartości

Większy portal

mareczek123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś czas temu udało mi się kupić dość dobrą domenę .eu.

Pod domeną tą planuje otworzenie całkiem sporego portalu, będzie on mniej więcej 6 razy większy niż największa strona w tej tematyce. Nie wiem jednak co będzie lepsze dla tego portalu czy budowa standardowo :

xxx.eu/aaa

czy też :

aaa.xxx.eu

Wiem że w drugim przypadku to tak na prawdę odrębna strona, która można wypozycjonować niezależnie od portalu głównego. Ale czy takie rozbicie na subdomeny polinkowane ze sobą pod domena główna nie wpłynie korzystniej na cały portal i domenę główną?

Jeżeli żadna z tych metod wykorzystana w 100% nie jest do końca dobra, to może użyć ich dwóch na raz. Tematyki główne porozdzielać na subdomeny, w których będzie wiele podstron z danej tematyki?

Dziękuję za pomoc

Popatrz na uwielbiam.pl, coś działałem przy tym serwisie od strony serwerowej. W starej wersji serwisu profile uzytkownikow byly w subdomenach, czyli link usera do profilu to user.uwielbiam.pl, teraz subdomenek nie ma za to jest uwielbiam.pl/profil/user.

Ruch ponoc spadł od momentu wdożenia nowej wersji. Wnioski będzie można wyciągnąć po nowym roku.

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności