Skocz do zawartości

Wordpres MU

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pomyślałem że czas aby postawić kilka skutecznych precli na domenach które z różnych przyczyn "nie wypaliły" a których jestem posiadaczem.

Jako że zajmuje się fotografią ślubną, wybór padł na branżę związaną w weselem. Wordpressa nie znałem do niedawana. Generalnie dopiero go poznaję. Jako że pewne mechanizmy html, css i php nie są mi obce - jego obsługa i ewentualne modyfikacje nie są dla mnie jakąś poprzeczką nie do przeskoczenia.

Natomiast wczoraj oświecił mnie pewien szczegół. Wordpress a WPMU to dwie różne aplikacje. Poprałem link WPMU ze strony zaproponowanej na polskim forum WP ale po rozpakowaniu i instalacji - według mnie to ten sam WP bez możliwości automatycznego logowania dla innych użytkowników.

Po 3 godzinach szarpaniny wczoraj wieczorem zadałem podobne pytanie na forum WP ale tamto forum nie jest tak mocno uczęszczane jak to wiec pozwoliłem sobie na umieszczenie tematu tutaj.

Wiem że dla 99% użytkowników tego forum - którzy często i gęsto stawiają precle - to bułka z masłem dlatego proszę o wskazówki w instalacji i ewentualnie link do strony skąd mogę pobrać właściwy WPMU.

Będę bardzo wdzięczny.

blog weselny

to domena o której mowa. W nadchodzących zimowych miesiącach mam sporo czasu na ewentualną moderację więc i precel tematyczny precel który powstanie - będę starał się utrzymywać na wysokim poziomie.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Bardzo dziękuję za szybką i skuteczną pomoc.

Zdecydowanie mnie to oświeciło, blog stoi i powoli będzie się nakręcał. W zamian chętnie zrobię jakąś skórkę lub szablon pod katalog lub precelek :)

pisz na priva jeśli jesteś zainteresowany :P

pozdrawiam serdecznie

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności