Skocz do zawartości

dipress.pl - najlepsze artykuły, pełna moderacja - zapraszam

dipress

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do pisania artykułów w nowopowstałym serwisie dipress.pl.

Napisz ciekawy tekst, podziel się wiedzą ze swojej dziedziny i wypromuj swoją stronę zupełnie za darmo.

Wpisy pojawiają się od razu, jednak wszystkie są moderowane.

Duplikowane wpisy lub niezgodne z ogólnie przyjętymi zasadami będą usuwane.

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Witajcie. Z góry przepraszam za odgrzebanie starego tematu, ale nie chciałem zakładać nowego.

Precel faktycznie został zaniedbany i wymknął się spod kontroli z powodu olbrzymiej ilości spamu która się pojawiła w pewnym momencie. Była to moja pierwsza strona tego typu i myślę że nauczyłem się trochę na swoich błędach.

Teraz chcę się tym zająć bardziej na poważnie. Ostatnio przedłużyłem domenę i założyłem stronę od nowa.

Obecnie strona już działa: dipress.pl - artykuły, poradniki, informacje i ma PR 3. Dzisiaj muszę dokończyć jeszcze kilka rzeczy i ruszam z uzupełnianiem tekstów i linkowaniem.

Zapraszam także Was do pisania.

Warunki na pewno będą dużo bardziej restrykcyjne niż poprzednio. Artykuły muszą być napisane bardziej pod czytelnika a nie bota, więc żadne zlepki słów kluczowych i nielogiczne artykuły tym razem nie przejdą. Miłe widziane są wszelkie poradniki.

Najważniejsze rzeczy z regulaminu:

Min. 1500 znaków, max. 2 linki, przynajmniej jedna grafika, treść ładnie sformatowana, podzielona na akapity i unikalność oczywiście.

Obecnie wpisy pojawiają sie dopiero po zatwierdzeniu. Nie dodawajcie więc śmieci niezgodnych z regulaminem - to strata Waszego i mojego czasu :)

Zapraszam!

PS. Osoby które się wykażą i dodadzą kilka tekstów, które będą nadawać się do publikacji będą mogły otrzymać większe uprawnienia. Proszę jednak w tej sprawie do mnie nie pisać. Jeśli uznam że się nadajesz to po prostu zmienię Ci uprawnienia.

Fajna szybka moderacja, dobry kontakt mimo piątkowo-wieczorowej pory ;) . Wpisy się ładnie indeksują, więc nie ma na co narzekać.

Dzięki za miłe słowa ;) a szybkością indeksowania sam jestem zaskoczony :)

Cieszę się że pojawiło się już kilka osób które coś napisały.

Jeśli macie jakieś uwagi co do samej strony to także chętnie posłucham ;)

Pozdrawiam i zapraszam ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności