Skocz do zawartości

Zlecę wykonanie grafiki www

wariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebna jest mi grafika do strony matma.rybnik.pl sam po prostu nie umiem jej zrobić chociaż próbowałem, jedni mają to coś inni po prostu nie i sprawa chyba jest prosta. Proszę o oferty z opisem w kilku zdaniach jakby to miało wyglądać waszym zdaniem. Zanim z kimś się dogadam chciałbym mieć pewność że będzie to dobrze zrobione. Mile widziane wszelkie opinie i wskazówki innych.

matematyka video - korepetycje z matematyki bez wychodzenia z domu

Witam potrzebna jest mi grafika do strony matma.rybnik.pl sam po prostu nie umiem jej zrobić chociaż próbowałem, jedni mają to coś inni po prostu nie i sprawa chyba jest prosta. Proszę o oferty z opisem w kilku zdaniach jakby to miało wyglądać waszym zdaniem. Zanim z kimś się dogadam chciałbym mieć pewność że będzie to dobrze zrobione. Mile widziane wszelkie opinie i wskazówki innych.

Witam jestem gotowy podjąć zlecenie moje namiery gg:10436429 mam tylko pytanie co miało by być na tej stronie i czy strona ma byc w systemie cms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności