Skocz do zawartości

Nowy Seokatalog - zapraszam

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

krzysiuus

Mam wrażenie, że do przekazanych Ci uwag podchodzisz sceptycznie i złośliwie. Oddajesz swój katalog w ręce użytkowników, zapraszając do jego komentowania. Powinieneś być zatem siłą rzeczy świadom ewentualnej krytyki lub zwracanej uwagi. Tym czasem mam wrażenie, że jesteś przeświadczony o prawdziwości swoich SEO zasad w katalogach, zaś wszystkie uwagi oraz opinie postrzegasz jako atak.

Proponuje abyś następnym razem nie dzielił się z publicznie ze swoimi wypocinami, skoro każą opinię odbierasz negatywnie, nie próbując zrozumieć że każda uwaga, to cenna rzecz, bowiem wszyscy chcemy aby katalogi były porządne, wartościowe i zależy nam na tym, aby Nasze wpisy w takowych się znajdowały...

Weź sobie do serca następującą uwagę: Jeśli dodajesz wpis do czyjegoś Precla, katalogu, czegokolwiek - rób to tak, jak byś chciał aby robiono to na twoich stronach. Tak samo jeśli masz wymagania co do swoich katalogów względem innych userów, pomyśl czy chciałbyś aby podobne restrykcje wprowadzono do innych 1000-2000 katalogów, które masz na liście i z których linkujesz...

Być może się mylę, ale pasujesz mi do pozycjonera typu: "moje wpisy akceptujcie wszyscy, bez względu na duplicat, bez względu na niską zawartość merytoryczną, linkujcie moje wpisy - oczekuję szybkiej akceptacji i indeksacji!". Zaś sam wymyślasz dziwne zasady utrudniając katalogowanie pozostałym.

Dziekuję, dobranoc...

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności