Skocz do zawartości

TD - błyskawiczna akceptacja reklam na nowym forum

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Od 10 dni prowadzę forum. Dzisiaj naszło mnie aby zgłosić się do kilku programów kredytowych w TradeDoubler. Byłem przygotowany na odrzucenie, bo ruch na forum dopiero raczkuje. Tymczasem, na chyba 8 zgłoszeń, w ciągu chyba pół godziny (sic!) otrzymałem akceptację na 3 programy a później w ciągu dzisiejszego dnia na kolejne 3. Rozważane są pozostałe 2 zgłoszenia.

Wygląda mi to tak, że TD "czycha" na wydawców prowadzących forum aby zarezerwować, zająć sobie miejsce. Czy reklamy CPA cieszą się na forach jakimś szczególnym zainteresowaniem.

Wydaje mi sie, ze to nie TD akceptuje reklamy tylko dany reklamodawca. Czasem jest to szybko, a czasem mozna czekac tygodniami. W branzy kredytow jest duza konkurencja wiec pewnie osoby odpowiedzialne za marketing staraja sie pozyskac jak najwiecej wydawcow i czesto sprawdzaja czy nikt sie nie zglosil.

Ciesz sie szybkoscia teraz bo bedziesz sie musial uzbroic w cierpliwosc jak przyjdzie na czekanie na wyplate :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności