Skocz do zawartości

Domena pod katalog stron

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nauczka 1: nie chwal się domeną, do momentu kiedy nie jesteś jej właścicielem

nauczka 2: nie próbuj podkładać innym świni, bo Tobie też ją ktoś podłoży

(...) zostałem okradziony z pomysłu bo gdybyście to wy wpadli na te nazwy to by były zarejestrowane wcześniej a nie po opublikowaniu przeze mnie.
nazwy kradną tylko idioci nie umiejący samemu nic znaleźć

Rozumiem, że pomysły rejestracji na seokata domen takich jak yetti czy grubas są autorskie?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Nie:) Ja tutaj mówię o konkretnej domenie czyli np yetti.biz która zresztą była od tak podana.

Najlepsze bylo że adomaitis już pisał że wziął sobie krasnolud.com tylko dziwnym trafem ona jest moja:)

Ale im też się to kiedyś odbije. Ja mam w swoim spisie ponad 1000 domen ciekawych gotowych do rejestracji więc 10 w tą czy w tamtą to nic:) (nie rejestruję z powodu braku aż takiej kasy:) )

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Nie:) Ja tutaj mówię o konkretnej domenie czyli np yetti.biz która zresztą była od tak podana.

Najlepsze bylo że adomaitis już pisał że wziął sobie krasnolud.com tylko dziwnym trafem ona jest moja:)

Ale im też się to kiedyś odbije. Ja mam w swoim spisie ponad 1000 domen ciekawych gotowych do rejestracji więc 10 w tą czy w tamtą to nic:) (nie rejestruję z powodu braku aż takiej kasy:) )

twojej frustracji beksalalo nic nie przebije :piwko2:

Zrozum że taki jest fakt a ty oczywiście musisz sie bronić bo jesteś "oskarżony". Zrozum po prostu że tak się nie robi. Po za tym chcę podkreślić że jesteś kłamcą co widać po tym co napisałeś:piwko2:

sam sobie jestes winien, ja wziałem krasnolud.com (bo duzo fajnych rzeczy mozna na tej domenie postawic), chcesz dane na priv, chetnie spotkam sie w sadzie... ???

Jakoś nie widzę byś był właścicielem:)

Nie no to jakiś przekoles, wyzywa od chamow, złodziei, a teraz klamcow. Nie siedze w domenach rano zarezerwowalem krasnoluda, a ze jest to domena com to zapomnialem, ze nie ma takiej zasady jak w przypadku *pl czyli kto pierwszy rezerwuje ten ma prawo do rejestracji. To, ze zarejestrowales zawdzieczasz tylko temu, ze nie posiadam kredytowki i mialem przelew zrobic jutro. Na dowod moge wkleic mejle z home.pl

I oszczedz sobie czlowieczku tych epitetow, bo przez jeden dzien obraziles juz teoretycznie wielu userow PiO

Ma nauczkę i tyle. Niech sobie gada co chce, i tak tego nikt na poważnie nie bierze, jedynie dużo osób się pośmiać mogło. :piwko2:

PS: Ile grozi za kradzież jednego wyrazu, który i tak nie był Twój? ;)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Jeśli ktoś czuje się urażony to znaczy że jest np złodziejem bo ja nie wyzywam wszystkich userów tylko tych którzy kradną. Napisałeś ze ona jest twoja a nie była twoja czyli tak na prawdę to jest kłamstwo.

Z waszej/twojej strony brak kultury i tyle. Zabolało gdy doszło do ciebie ze nie umiesz wymyślić głupiej nazwy domeny samodzielnie? Brawa dla ciebie.

@Autor: Nagraj to co piszesz na dyktafon, idź spać, rano 1o razy odsłuchaj i sam się z tego będziesz śmiał (albo, co gorsza, nie jeśli to co tu wypisujesz bierzesz na poważnie).

A jakbym nie umiał sam wymyślić nazwy domeny, to PiO by było zasypane wątkami tak bezsensownymi jak ten...

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Gdybyście umieli wymyślić sami nazwy domen to by nie dochodziło do podkradania. to tylko świadczy o waszym poziomie (niskim poziomie).

Widocznie umiecie tylko podkradać cudze pomysły albo kupować już zarejestrowane domeny.

Fakt jest faktem i tego nie zmienisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności