Skocz do zawartości

Domena pod katalog stron

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze i podejście do tej osoby lub do 2 osób nadal takie samo. Po prostu trzeba było sie oparzyć by zobaczyć że nie warto dotykać;) Mam nauczkę że tutaj też są kłamcy i "kaciały" i takie rzeczy trzeba załatwiać na PW.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Może wróćmy do tematu ;)

Osobiście uważam, że każda domena może być dobra, tym bardziej, ze większość osób używa listy katalogów i nazwa domeny mało go interesuje, a nie wiem czy jest sens przebijać się do top3, wystarczy dodać go do listy mara, do list seokatalogów, jeśli taki będzie albo do dodawarek i ruch zapewniony;)

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

A jeżeli są mocne to wykupuj, i nie wrzucaj wilkom (pozycjonerom) na pożarcie (wykupienie) listy dobrych nazw na katalogi wink.gif.

Już dawno nie byłem aż tak precyzyjny ;) Ja nie wykupywałem jak coś :P

Każdy błąd czegoś uczy, teraz wybierz sobie na podstawie tego co wykupili i co powiedzieliśmy w temacie jakąś nazwę z innej listy. I nie podawaj nam :)

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Tak jak pisałem chyba będzie na krasnolud.com (domena już moja)

Co o tym myślisz/myślicie? Chyba dość ciekawa. Grafikę wraz z carootem zlecę freestylers.pl (katalogi takie jak: spasiony.pl, dinusiek.pl czy bajerancki.pl)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Jakby te twoje domeny mi się podobały, to bym wszystkie wykupił. Nazwałbyś mnie wtedy kłamcą? Być może, ale wyobraź sobie, że wcale bym się nie przejął. Po prostu - jest ciekawa domena, to każdy rejestruje, co kogo to obchodzi, czyj to pomysł?

Wracając do tematu, krasnolud jest ok ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

trochę się dziwie czemu wystawiłeś domeny na forum publiczne wiedząc że ci ktoś może ją zgarnąć na otarcie łez poza krasnolud.com możesz zgarnąć

pelen.pl

zapchany.pl

pinki.biz ( pinki i mózg ;)

panterka.biz

upss.biz

oczojebny.pl o LOL :D

patelnia.biz smażymy najlepsze strony :P:P

bajabongo.biz

psikus.net

pompka.biz - pompujemy najlepsze strony

krejzol.com

fajfus.com

sajgonki.biz

bzdet.biz - :D

jezozwierz.com

kapitalny.biz

pizdochlast.pl

kaszanka.biz

przychlast.pl

szajus.pl

jajocznica.pl -- no comment

ojapitole.pl

dość bo umrę ze śmiechu przy tych domenach ... :)

no nie mogło zabraknąć

mortadela.com.pl

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ktoś gdzieś tu napisał, że lepiej nie używać słowa katalog w domenie. Jak rozumiem chodzi o to, że szukaczki "go nie lubią", ale przecież w samym katalogu słówko przewinie się 10, 100 a moze 1000 razy i teraz pytanie do bardziej doświadczonych: czy to jedno słówko w domenie ma duże znaczenie czy raczej niewielkie?

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności