Skocz do zawartości

Narzędzie do dodawania do angielskich katalogów.

mareczek123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem spytać się o jakieś narzędzie które dobrze sprawdzało by się w anglojęzycznych katalogach.

Od roku używam SeoLighta i radzi sobie całkiem dobrze, liste katalogów zdobyłem sam i wrzuciłem do programu, mam ich około 2k. Jednak problem polega na tym że przybywa mi stron anglojęzycznych a co za tym idzie przydało by mi się jakieś narzędzie automatyczne.

Niedługo nabędę Publikera - czy on sobie poradzi tak jak Seolight z angielskimi katalogami? Chyba nie, tam są inne skrypty. Wobec czego czy jest może już na zachodzie jakieś narzędzie które potrafi to zrobić w miarę automatycznie i jest klasy porównywalnej z Publikerem ?

Dzieki

jak bym nie czytał to bym nie pisał... po drugie napisałem że to jest półautomat / może mu się przydać a twój post nie wniósł nic nowego jeśli znasz coś trzeba było napisać bo póki co nie wnosi nic nowego.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

przetestuj półautomat Website Submitter :D

Mam to, choć sam tego nie używam, robi to ktoś inny i o skuteczności niewiele powiem. Z pewnością nie jest trudny do opanowania. Oprócz angielskojęzycznych są tam jeszcze niemieckie i rumuńskie katalogi ;). Kupienie wszystkich ich produktów razem chyba się bardziej opłaca niż pojedynczego. Moje wrażenia są takie, że się nie umywa - jeśli chodzi o funkcjonalność - do np. seolighta. Raczej soft tej firmy mnie nie rzuca na kolana, ale po prawdzie jeszcze go specjalnie nie testowałem.

No ale zawsze można to wypróbować wpierw korzystając z "dobrodziejstw" blackhatteam.com :P

Dzieki za link do forum polukam co tam jest na rzeczy.

Z półautomatów to Seolight radzi sobie całkiem nieźle, po parumiesiecznym podawaniu człowiek sam działa jak automat i wie gdzie co gdzie kliknąć żeby po prostu poszło dalej.

Przydałby mi sie tak na prawdę bardziej automat, bo ręcznie dodawanie 5 portali to już trochę sporo, a przecież ciągle jest inna praca do zrobienia. Nie mówiąc o polskich stronach. Kiedyś pozycjonowanie miało być takim bonusem, obecnie jest w zasadzie obowiązkiem, który pochłania mnóstwo czasu i zasobów.

Wygląda na to że nadal zostaje ręczne dodawanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności