Skocz do zawartości

Jakie zarobki z adsense

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w lepszej tematyce może i zarabiają więcej.

U mnie przy 2k uu mam przekrój od 4 do 25 euro. Dużo zależy od tego, czy jakaś kasiasta kampania jest akurat prowadzona.

Na stronach gry rozrywka mam obecnie za ok 200 kliknięć przekrój 4-7 euro, a w innej tematyce wpadają kliki nawet po 0,6eur za sztukę.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

• 2 tygodnie później...
Na 1000 uu gości. Wydaje mi się, że kurcze inni zarabiają więcej z 1000 uu.

Wszystko zalezy od tematyki strony oraz od kamapnii jakie akurat sa w trakie.

Serwisy zwiazane z forex pewnie robia kilka - kilkanascie razy wiecej niz ty, a serwisy rozrywkowe pewnie marza o takich zarobkach :)

Waznym wyznacznikiem jest takze ile czasu kazdy user spedza na twojej stronie. Im wiecej czasu, tym wieksza szansa, ze znajdzie reklame dla sibie

W tej chwili mówisz o wskaźniku eCPM, jak dla mnie wartość tego wskaźnika uważam za całkiem przyzwoity jeśli chodzi o tą branżę.

eCPM jest wskaznikiem zarobku z 1000 wyswietlen strony, a szczalpi pisal o 1000uu...

• 1 miesiąc temu...

finanse.

Ja zawsze patrzę na stosunek ilości wyświetleń reklamy do zarobków, bo coraz więcej ludzi używa adblocka i akurat ilość uu czasami się średnio przekłada.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności