Skocz do zawartości

wybór firmy do pozycjonowania

jachu666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów, jestem tu nowy i trochę się pogubiłem.

Przeszukuje wszystkie tematy i nie mogę znaleść opini na temat firm pozycjonujących serwisy www którymi jestem zainteresowany. Mam na uwadze kilka firm, a dokładnie

- Performance Media

- 4-People tu mam wątpliwości bo myślę , że to ta sama firma for-people ale nie jestem pewny

- Sunrise System

jeżeli ktoś ma swoje sprawdzone typy to czekam na propozycje.

Interesują mnie też linki sponsorowane na terenie polski i Niemiec. Która z firm mogła by tym się zając profesjonalnie?

dzięki i pozdrawiam

- Performance Media

- 4-People tu mam wątpliwości bo myślę , że to ta sama firma for-people ale nie jestem pewny

- Sunrise System

cel: sprzedaż poprzez buzz marketing

nośnik: forum.optymalizacja.com

a da się też łatwo wywnioskować dla której z tych firm jest ten buzz-wpis :)))

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Firmie Pozycjonującej nie płacisz za to ze podpisujesz umowę - płacisz za wynik czyli pozycję, nie ma wyniku firma nie zarabia chodzi Ci pewnie o wysoką pozycje i niskie koszty, do każdego słowa kluczowego inaczej jest ustawiana stawka za pozycję - wyślij do każdej z firm prośbę o wycenę pozycjonowania i będziesz miał zarys. Co do 1 firmy pozycjonującej fakt moja szefowa miała z nimi jakiś tam problem jak zadzwoniła do nich z op....a przez telefon zaraz strona poszła do góry z TOP 11 TOP 6, w każdej firmie pracują ludzie, przychodzi koleś do pracy na początek robi takie rzeczy ogólne później dostaje swoich klientów i pozycjonuje na kogo trafi twoja strona w firmie pozycjonującej nie wiem jednemu bardziej zależy na premii innemu mniej. Wiem bo miałem praktyki miesięczne ja tam byłem tylko do pomocy, ale byłem w firmie w żadnej z tych które wspomniałeś.

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

Wysłałem kilka zapytań do firm i mam wyceny słów kluczowych za pozycje od 1 do 10. Poza tymi pozycjami dalsze pozycje są bezpłatne, teraz o tym wiem płace tylko a efekt. Walczę z tym już od 3 tygodni i jak tak szukam opini na temat tych firm co mnie interesują to mam mieszane uczucia co do sumienności wykonywanej ich pracy. Na prawdę nie ma ktoś godnej uwagi firmy. A co sadzicie o tych firmach co podałem, na pewno nie są tanie bo za 3 słowa kluczowe na miesiąc średnio chcą około 1200zł netto chyba sporo prawda? Tylko czy warto się z nimi wiązać czy lepiej adwords?

A co sadzicie o tych firmach co podałem, na pewno nie są tanie bo za 3 słowa kluczowe na miesiąc średnio chcą około 1200zł netto chyba sporo prawda? Tylko czy warto się z nimi wiązać czy lepiej adwords?

jeśli pokażesz witrynę i frazy kilka osób tutaj (być może chętnie) udzieli wsparcia w zakresie cen.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

dużo... nie koniecznie zależy jakie frazy.... Ale czytaj dokładnie umowy bo znajomy miał wątpliwą przyjemność pozycjonować się za pośrednictwem jednej z wymienionych przez Ciebie firm. Powiem tylko, że umowa zawierała sporo kwiatków .... Porównaj sobie ceny na poszczególne frazy, a nie za całość, co byś nie płacił jak za zboże za jakieś łatwe frazy, a za coś czego nie są w stanie wbić na pozycje miał cenę mega promocyjną :)

1) Performance Media

2) 4-People tu mam wątpliwości bo myślę , że to ta sama firma for-people ale nie jestem pewny

3) Sunrise System

1) Spotkałem sporo klientów tej firmy i opinie są różne, jedni zadowoleni inni wściekli.

Problem tkwi w tym, co wyszło z rozmów z tymi klientami, że firma pod nazwą pozycjonowanie, sprzedała linki sponsorowane.

Klienci żyli w przekonaniu, że mają pozycjonowanie, a faktycznie mieli zupełnie inną usługę.

Jak się zorientowali było za późno. Musieli nieźle się naciąć, bo jak powiedziałem magiczne słowo "pozycjonowanie" mało mnie nie ubili własnoręcznie :blink:

2) Nic nie słyszałem o tej firmie

3) O tej naczytałem się dużo negatywnych opinii, od oszukanych klientów, ludzie odradzali współpracę z tą firmą.

Generalnie trzeba czytać umowy, przemyśleć 20 razy, poczytać opinie etc.

Przychodzi babcia do sklepu komputerowego i pyta miłego sprzedawcy "który komputer wybrać?"(myślisz, że sprzedawca wskaże ten, który będzie w sam raz dla babci czy sprzeda to na czym będzie miał zysk?)

łudzisz się, że tu pod wieloma nickami nie siedzą ludzie, którzy będą siebie samych polecać? :blink::jezyk1: :jezyk1:

chyba, że po to się zarejestrowałeś...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności