Skocz do zawartości

Co z tymi firmami pozycjonerskimi?:)

PowerWords

Rekomendowane odpowiedzi

W ciągu ostatnich 2 miesięcy zauważyłem, że wiele firm z branży seo podupada klienci się wycofują, a w konsekwencji się zamykają.

Po czym to wnosisz? podaj konkrety.

no prosty przykład: jak ma się zbyt dużo czasu zostaje się modem na PIO ;) świadczy to o tym, że klienci uciekają i nei ma się co robić, gdzie podziac etc... :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W ciągu ostatnich 2 miesięcy zauważyłem, że wiele firm z branży seo podupada klienci się wycofują, a w konsekwencji się zamykają. Jak myślicie czym to może być spowodowane lub jakie są wasze przemyślenia w tej tematyce?

Każdy szuka oszczędności, gdzie tylko może, co widoczne jest szczególnie przy małych firmach, którym kryzys w oczka patrzy :) Ale z mojego doświadczenia powiem, że tak źle nie jest. Klienta zawsze można przekonać, żeby z usługi nie rezygnował - odroczyć termin płatności, dorzucić jakąś lokalną frazę (lub dwie), na które się rzuci blasta i po kłopocie.

• 3 tygodnie później...
....

no prosty przykład: jak ma się zbyt dużo czasu zostaje się modem na PIO :D świadczy to o tym, że klienci uciekają i nei ma się co robić, gdzie podziac etc... :good:

Inny przykład: jak klienci odchodzą i sie nie ma co robić to się przychodzi na PiO i się zgredzi ;):P

@Erbit: mógłbym pociągnąć ten wątek ale nie chce mi się ... więc liczę że "oczko" jest "umilaczem" :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności