Skocz do zawartości

Dropped

wariorex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem przechwycić domenę dopiero zaczynam mam pytanie gdy wpisałem nazwę domeny którą chcę przechwycić wyskoczył mi komunikat

jakasnazwa.pl Domena już została przechwycona.

UWAGA: Niektóre domeny zostały niedodane do listy domen do przechwycenia

Sprawdziłem whois

Dane WHOIS dla domenyDomena: .net.pl » WWW

Adres IP: Nieznany

Status: Domena zarezerwowana

Opcja: Brak opcji

Rejestator: Dropped.pl

Utworzona: 2010.11.18 13:47:44

Zmodyfikowana: 2010.11.18 13:47:44

Opcja: Brak

Tekst WHOIS z serwera NASK

DOMAIN NAME: .net.pl is queued up for registration

created: 2010.11.18 13:47:44

last modified: 2010.11.18 13:47:44

chciałem się upewnić czy w menu po lewo powinna się pojawić domena do przechwycenia (mi nic się nie pojawiło) czy pojawi się po jakimś czasie

czy domena została już zarezerwowana przez kogoś innego

nie pojawi się - domena ma status "zarezerwowana" a nie "wygasająca".

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zarezerwował - ale niekoniecznie musi opłacać. jednakże jeśli opłaci (ma chyba na to 14 dni) to juz jej nie przechwycisz. możesz zalożyć opcję i jak spadnie jako nieopłaconą - przechwycisz ją - kiedyś - najwczesniej za rok

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności