Skocz do zawartości

Publikacje na blogach

_gobo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Do blogów pod adresami:

www.blog.pub-lissa.pl

www.blog.l-and-p.pl

zdecydowałem się na dodanie "Wypiekacza".

Stwierdziłem, że oprócz tego, że świetnie sprawdza się przy ocenie artykułu pod kątem zgodności z Regulaminem, to jeszcze doskonale odsiewa tych, którzy dodają wszystko z automatu - wystarczy zmienić tylko lekko standardowy regulamin - np. z 3 na 2 linki, z 3 na 2 dodawane kategorie i już zapełnia się kategoria "Szkic", którą od tej pory można traktować jako równoważnik "Spam" :)

Stąd mój apel - Czytajcie ludziska Regulaminy!

Chciałbym również wspomnieć o moim nowym blogu:

www.rejsymorskie.stepniarz.pl

Nie informuję o nim jeszcze oficjalnie, gdyż dopiero go zgłosiłem wyszukiwarkom i zaczynam podlinkowywać, więc czas na prezentację jeszcze przyjdzie, ale gdyby ktoś już chciał dodać artykuły, to zapraszam!

Jak każdy, inny mój blog jest przy stronie firmowej, co gwarantuje, że nie zginie za kilka miesięcy, więc Wasza praca publikacyjna nie pójdzie na marne.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności