Skocz do zawartości

domeny pod zaplecze - regionalne - u kogo brac

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

mysle o .az daje za jedna regionalke 2,4 netto mam authinfo. W polowie przeniose je do masterneta aby miec tansze odnowienie. Ta opcja wydaje mi sie najlepsza na rynku, czy cos innego polecacie?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

NetBusters Group, az.pl od jakiegoś czasu ma zawsze jawny kod authinfo. Sam ostatnio przenosiłem od nich "jednoroczne" domeny z uwagi na koszty odnowienia (u konkurencji wyszło mi o połowę taniej).

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

ja chciałem przenieść domenę .eu i nie miałem jawnego:) więc nie zawsze!

Jesteś pewien ze dostajesz authinfo? bo ja takiego info nie moge znaleźć nigdzie(nie mówie że tak nie jest ale jak tak jest to sam wezme trochę u nich)

Jest w ogóle możliwość, żeby firma NIE podała kodu authinfo? To jest chyba niezgodne z prawem?

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności