Skocz do zawartości

[Wykonam] Teksty na zaplecza

BaS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chętnie nawiążę współpracę, zarówno stałą jak i jednorazową, przy tworzeniu treści do precli i na zaplecza.

Każdy artykuł, który wyjdzie spod mojej klawiatury:

- jest poprawny ortograficznie i gramatycznie

- stara się przekazać wartość merytoryczną dla czytelnika

- ma minimum 1000 znaków (niepiszębezspacji,botobrzydkowygląda)

- średnio ma 1500 znaków

- nierzadko zdarza się, że ma 2000 znaków

- i kosztuje jedyne 5 zł (bez względu na długość)

Nie mogę zagwarantować, że wykonane teksty przypadną do gustu kupującemu - ale mogę obiecać, że za każdym razem dołożę starań, aby się nie wstydzić za efekty swojej pracy. Z moim stylem pisania można zapoznać się na stronie https://tekstyreklamowe.wordpress.com - są tam napisane przeze mnie "precle" o jakości i długości "standard".

Mile widziane zlecenia na paczki artykułów, ale nie pogardzę żadną propozycją współpracy. Artykuły zawsze przesyłam w terminie ustalonym ze zlecającym (wyjątki: wybuch wojny, klęska ekologiczna, zatrucie pokarmowe - jednak do tej pory nigdy nie zakłóciły one mojej pracy).

Mogę się również podjąć napisania tekstów na strony internetowe oraz artykułów z synonimami do mieszarek - wycena indywidualna.

Zapraszam do kontaktu na PW lub poprzez e-mail: bartes.24[at]wp.pl

Bartek Sprengel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności