Skocz do zawartości

Dlaczego pozycjonujesz?

throw.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie jest tak drogo ... jade do SPA w Mielnie w zime (jest ktoś z Mielna i okolic i chce się spokac to zapraszam 13-27.02) i dla 5 osobowej rodziny nie jest drogo (2+3).

BTW: uprzedzając, morze zimą z uwagi na potrzeby inhalacyjne dzieciaków. w góry nie mogę nawet latem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred uprzedził moją reakcje o górach napisał;)

W sumie zacznijmy od tego kto gdzie mieszka osoby mieszkające na stałe w Polsce wolą uciekać za granicę ja np mieszkam w Hollandii i wole Polskie może mimo że jest troche gorzej niż gdzie indziej:)

wole Polskie może

no na pewno ;) użyj klawisza F7 ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zdjęcia bardzo motywują ;)

Za własne pieniądze mam jechać w piach i upał? W życiu. Wolę chłodnego browca gdzieś w cieniu porządnego drzewa na trawie.

Tam jest inny klimat, na pewno nie czuje się gorąca tak jak w Polsce kiedy jest ponad 30 stopni ;)

Zdjęcia z Tatr, sorry za jakość, ale źle aparat ustawiłem ;)

https://img263.imageshack.us/slideshow/webp...id=61498519.jpg

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Za własne pieniądze mam jechać w piach i upał? W życiu. Wolę chłodnego browca gdzieś w cieniu porządnego drzewa na trawie.

Nie zrozumiałeś. Ja tam nie chcę jechać - ja chcę kupić taką wyspę i na niej zamieszkać ;) Pozycjonować to ja tam będę kolejne drinki na stole i kobiety do poznania ;)

To musisz wrzucić inne zdjęcia, bo na tych to za dużo lasek nie ma. Tylko piach i jakieś budy. Chociaż morze mają czyste, znaczy przezroczyste. ;)

Eksperyment Discover.pl

A co do cen to w PL wcale tak tanio nie jest. Gdybyśmy pojechali nad polskie morze, wynajęli hotel *** z all inclusive, to wyniesie nas to sporo drożej niż **** czy ***** w Egipcie :)

ale bez dojazdu.

Hotel w PL w środku sezonu, żarcie lepiej niż **** w Turcji czy Grecji. 2osoby+dzieci 7 dni ~4000 K. Nie przesadzajmy :).

1261400447.jpg

1261403921.jpg

1261404964.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności