Skocz do zawartości

Narzedzia do umieszczenia na swoich stronach

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Warning: main(https://www.polskiefilmy.tv/optymalizacja/grank.php?url=www.pogotowiekomputerowe.net &query=pogotowie+komputerowe+warszawa&language=lang_pl) [function.main]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/www/optymizacja/www/google-ranking.php on line 64

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'https://www.polskiefilmy.tv/optymalizacja/grank.php?url=www.pogotowiekomputerowe.net &query=pogotowie+komputerowe+warszawa&language=lang_pl' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/www/optymizacja/www/google-ranking.php on line 64

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

s4lc twoje prośby wysłuchane :)

<?php

if ( stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "msn") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "ia_") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "wp") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "onet") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "google") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "lurp") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "alta-vista") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "altavista") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "pa-x") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "aveurope") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "infoseek") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "lycos") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "excite") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "fast-search") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "alltheweb") || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "szukacz"))

{

$kiedy=date("d.m.Y");

$referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'] ;

$fp=fopen("boty.txt", "a");

flock($fp, 2);

fwrite($fp, $kiedy. "-"); // Data

fwrite($fp, $_SERVER['REMOTE_ADDR']."-"); // Adres IP

fwrite($fp, $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."-");// Nagłówek przegl±darki

fwrite($fp, "<a href=\"$referer\">Jak trafil ?</a><br>"); // Sk±d trafil

flock($fp, 3);

fclose($fp);

}

else {echo "$_SERVER[REMOTE_ADDR]";}

?>

Skrypcik prowadzący statystyki odwiedzin robotów

Generalnie referer nie jest potrzebny, ale ostatnio trafiłem na bota MSN który referera jakimś cudem przeniósł, więc traktuję to jako ciekawostkę.

Do skryptu należy stworzyć w notatniku plik boty.txt przewalić na serwer i nadać atrybut 666 (przynajmniej).

Skrypt zapisuje w pliku boty.txt statystyki, a jeśli to nie robot - wyświetla IP przeglądającego.

Skrypt to składak z kilku innych :) po wywaleniu IF oraz ELSE może służyć jako darmowe statystyki odwiedzin :P

Oczywiście można dodawać inne boty, na przykład szookacz-a żeby sprawdzić czy rzeczywiście reindeksuje co 48 godzin B) no i generalnie dużo rzeczy można by jeszcze dopisać do tego co jest jak się ma czas rzecz jasna

edit:

wypadało by jeszcze stworzyć plik stats.php

a w środek dać :

<?

include("boty.txt");

?>

co by to jakoś wyglądało po ludzku

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

• 4 tygodnie później...

Co do narzędzi to w linkpopularity by przydaqło się by MSN się znalazło bo dla większości się oo liczy, a Onet wywalić bo i tak komenda link: nie działa.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• 4 tygodnie później...

A co w ogóle w tym ch... onecie działa! Kupa szajsu. Chciałem zmienić wpis w katalogu (tytuł) to przysłali mi odpowieź, że nie zrobią tego bo coś tam sroś tam. Natomiast moja konkurencja ma dokładnie takie wpisy jak ja chciałem mieć. Płacą im za to czy jak. Od miesiąca próbuję usunąć z wyszukiwarki stare url ze strony, która już nie istnieje (zwraca im błąd 404) to oczywiście nic się nie dzieje i linki dalej są obecne w wyszukiwarce. No cholery można dostać. :):(:):fool::)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności