Skocz do zawartości

nowe katalogi

dudi64

Rekomendowane odpowiedzi

Świetnie, pięć minut próbowałem dodać wpis do pierwszego katalogu. Na początku wpisałem opis, okazało się, że mimo licznika do 500 znaków, limit wynosi około 250. Po kliknięciu w "Powrót" oczywiście wszystko trzeba było wpisywać od nowa. Zrezygnowałem, bo nie chcę poświęcić całego dnia na dodanie strony do twoich katalogów.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdziwiłem się ,więc spróbowałem do kilku na chybił trafił. Nie miałem problemu.Na jednym przeszło 500 ,na innych 555 .

Zresztą sprawdziłem na kilku wpisy do moderacji i jakoś większość wpisów ma dużo więcej niż 255.A w pierwszym na liście z całą pewnością .Sam zrobiłem wpis na 500.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

dziwne.Jeszcze specjalnie teraz z całkiem obcego kompa wsadziłem 555 razy "h" . I przeszło normalnie .Wczoraj rano miałem tenproblem , bo w 2-3 zapomniałem poprzestawiać. Ale to było wczoraj. teraz wszystkie wpisy wchodza normalnie. Zatwierdze jeszce któryś który i tak pójdzie do kosza ( duplikat) i też ma ponad 400.

Dziwne co.

Odkryłem już, dlaczego tak się dzieje. Mam przygotowane u siebie w pliczku kilkaset unikalnych opisów - wszystkie więcej niż 500 znaków. Wklejając na przykład 600 znaków twoje pole tekstowe wydaje się ucinać tekst, jednakże jakimś cudem zapamiętuje dłuższy tekst i jego właśnie uznaje jako niepoprawny. Trochę to dziwne i pogmatwane, ale gdy wkleiłem tekst poniżej 500 znaków udało się dodać wpis. A meta już pobiera poprawnie, jak widzę.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

na podlinkuj, na środku strony jest 'Dodaj wpis do katalogu!' ale nie działa - brak takiej strony po kliknięciu, żeby dodać stronę trzeba kliknąć w menu po prawej, i problem z dodawaniem, niby można 500 znaków a po naciśnięciu zatwierdź pisze że nie można dodać strony bo opis przekracza 255 :)

// problem z przekroczeniem 255 znaków, jest wtedy kiedy wklejam tekst autofillem :) i jest więcej niż 500, muszę kliknąć w pole z opisem - wtedy ono automatycznie obcina nadmiar i jest ok

Panowie litosci.

Ja doskonale rozumiem ,że nowe katalogi i można spróbować .Ale szanujcie zarówno swój czas jak i mój czas i przede wszystkim nerwy.Jeśli nie masz ochoty dać normalnego ( dobrego ) wpisu nie dawaj go w ogóle.Uszanujcie mój czas i pracę ,a ja odwdzięczę się dobrym linkowaniem i zadbaniem o wasze wpisy.A tak zamiast to robić odrzucam większość wpisów -totalnie takich samych.Przecież macie chociażby mieszarki.

Już na początku wątku zaznaczyłem ,że nie oczekuję nadzwyczajnych elaboratów. Krótko mówiąc.Szanujmy się nawzajem,swój czas i swoją pracę.

Pozdrawiam

Czy ty nie możesz zrozumieć że dla Google to wszytko jedno czy linkuje do stron klientów, czy to komendy polucji,LINK wychodzący to link wychodzący. Pokaz mi wartościowe katalogi które linkują ze strony glownej?

Lepiej żeby wpis lądował od razu na 1843 podstronie katalogu?.

staram się tobie to wytłumaczyć od 2 dni :D

a widzisz ,teraz dopiero się zorientowałem ze to jakiś błąd .

Dziwiłem się tymi linkami aż w końcu co stwierdziłem....

W dokładnie 5 katalogach miniaturki generują link wychodzący .A w pozostałych 30 link wewnętrzny.Ale dlaczego tak się dzieje ..... . Wina skórki?

Tak czy tak do jutra będzie naprawione.

I akurat w pierwszych dwóch z listy z miniaturek powstają wychodzące. Gdyby były jako ostatnie mało kto by zauważył.Więc dobrze się stało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności