Skocz do zawartości

Venitta Moda - sklep z torebkami

Venitta Moda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam gorąco wszystkich ekspertów :)

Otworzyliśmy nowy sklep Venitta Moda oferujący torebki damskie. Uprzejmie prosimy o merytoryczne uwagi, wskazówki, porady, pochwały lub nagany dotyczące naszej witryny.

Z góry dziekujemy za wszelkie opinie :placze:

Link do sklepu: www.venittamoda.pl

lub: www.supertorebki.com

Pozdrawiam

Venitta Moda

www.venittamoda.pl

SEO: poprawiłbym błędy https://validator.w3.org/check?uri=https://w...ine&group=0

Pozostałe: mało widoczne pola rejestracji, wszystkie formularze mają mało widoczne kontury. To bym zmienił

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

Pozostałe: mało widoczne pola rejestracji, wszystkie formularze mają mało widoczne kontury. To bym zmienił

Hmmm, a może oglądałeś stronkę na laptopie i miałeś ekran pod złym kątem? Wtedy rzeczywiście pola są być może mało widoczne, ale na stacjonarnym monitorze lub pod właściwie ustawionym ekranem w notebooku widzę wszystkie pola prawidłowo z wyraźnie zaznaczonymi konturami... :)

www.venittamoda.pl

Zgadzam się z poprzednikami. Moim zdaniem sklepy internetowe powinny mieć jasną kolorystykę. Tak to trochę męczy oko.

Optymalizacja serwisu całkiem dobra :unsure:

Ogólnie strona bardzo intuicyjna i, poza wspomnianą kolorystyką, całkiem przyjazna użytkownikowi.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Dzięki za uwagę. Coś tam już jest poprawione :)

Dziekujemy za krytykę. Chcieliśmy żeby było elegancko i z klasą, a czerń się do tego chyba dobrze nadaje.

Przed stworzeniem sklepu sondowaliśmy rynek i analizowaliśmy layouty innych sklepów z torebkami, mam nadzieję, że na tym tle wypadamy nienajgorzej ;)

www.venittamoda.pl

szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć do czego by się doczepić.... a jednak denerwuje mnie/ nie pasuje ten kwadracik ile masz produktów w koszyku. Tak jakoś psuje harmonie A tak to gites.

PS. nie słuchaj ich- ja lubię ciemn strony. Mają charakter o powagę :)

szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć do czego by się doczepić.... a jednak denerwuje mnie/ nie pasuje ten kwadracik ile masz produktów w koszyku. Tak jakoś psuje harmonie A tak to gites.

PS. nie słuchaj ich- ja lubię ciemn strony. Mają charakter o powagę :)

Dzięki za opinię :)

A co do kwadraciku, to może on nie pasuje Tobie teraz gdy nic nie zamówiłeś, jednak podczas zakupów fajnie widzieć, że koszyk się załadował i ile w nim produktów... ;)

www.venittamoda.pl

Sorry, ale czy PiO jest forum o wyglądzie czy Pozycjonowanie i jeszcze coś :)?

https://www.google.pl/search?q=site%3Avenittamoda.pl

Czy "Venitta Moda" jest taka ważna fraza, że musi być wszędzie na początku tytułu?

Czy wszystkie podstrony powinno mieć ten sam tytuł?

Np.

https://www.venittamoda.pl/pl,products,show...koleczkami.html

Zmieniłem tytuł na:

"Duża brązowa torba z ozdobnymi kółeczkami - Modne torebki Venitta Moda"

PS: Poza tym zgadzam się z tym, że nie robi się stron dla kobiet na czarnym tło - i tu nie chodzi o gust. Nie znam żadnej znane strony kierowane do kobiet na czarnym tło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności