Skocz do zawartości

Nowy mocny Seokatalog - Reklamedia.pl

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Na swojej rocznej domenie postawiłem Seokatalog.

adres: www.ReklaMedia.pl

Myślę, że około 50 wpisów zdołam (darmowo) przemoderować, więc zapraszam.

Na domenie jest mój blog, więc również proszę o długie i unikalne opisy.

Aktualizacja:

Dodano 50 darmowych wpisów. Zatem po kolejne zapraszam za niewielką opłatą.

Rules:

Tytuł min. 2 wyrazy

Opis unikalny min. 100 znaków, ale im dłuższy tym lepiej

Bez erotyki i wulgaryzmów.

PR: 3

Podlinkowanie: tak (automatyczne)

Pingowanie: tak (30 serwisów)

Moderacja: tak

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Trochę dziwny wymóg jeżeli chodzi o słowa kluczowe - dwuwyrazowe? Mam na przykład solucje do gier, nie widzę możliwości przerobienia tego na dwuwyrazowy zwrot.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Trochę dziwny wymóg jeżeli chodzi o słowa kluczowe - dwuwyrazowe? Mam na przykład solucje do gier, nie widzę możliwości przerobienia tego na dwuwyrazowy zwrot.

Heh rozumiem. Oczywiście chodzi o min. 2 wyrazy.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Wpis dodany.

Aby wszystko było jasne powiedz jeszcze o co chodzi ze słowami kluczowymi. Frazy tylko po 2 słowa? Czy tak jak tytuł - każda fraza minimum 2 słowa?

pozdrawiam

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

• 3 miesiące temu...

Wszystko fajnie, tylko po wpłacie na konto dotpay podaje komunikat, że kod jest nieprawidłowy. Na pewno nie pomyliłem kodu. I po co captcha, jeżeli wpisy są płatne?

PS A na dodatek za 4 razem, gdy próbowałem wysłać, to skasowało mi konto w tym katalogu. Rewelacja :D

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Hej

Na swojej rocznej domenie postawiłem Seokatalog.

adres: www.ReklaMedia.pl

Myślę, że około 50 wpisów zdołam (darmowo) przemoderować, więc zapraszam.

Na domenie jest mój blog, więc również proszę o długie i unikalne opisy.

Aktualizacja:

Dodano 50 darmowych wpisów. Zatem po kolejne zapraszam za niewielką opłatą.

Rules:

Tytuł min. 2 wyrazy

Opis unikalny min. 100 znaków, ale im dłuższy tym lepiej

Bez erotyki i wulgaryzmów.

PR: 3

Podlinkowanie: tak (automatyczne)

Pingowanie: tak (30 serwisów)

Moderacja: tak

Wszystko wyglada ok , ale kiedy wszedlem na kategorie Prawo i społeczeństwo Kancelarie prawne Podkategoria: Kancelarie prawne

to sie przestraszylem

Przede wszystkim wpis do katalogu moze miec wiecej ujemnych skutkow niz pozytywow.

Jak myslisz jak brat G. patrzy na kategorie prawo ze wpisami Epapierosy , czy wilno , czy inne bzdury .

Jak te wpisy maja sie do kategorii ?

Moim zdaniem to totalnie niemoderowany i niebezpieczny katalog .

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

Wszystko wyglada ok , ale kiedy wszedlem na kategorie Prawo i społeczeństwo Kancelarie prawne Podkategoria: Kancelarie prawne

to sie przestraszylem

Przede wszystkim wpis do katalogu moze miec wiecej ujemnych skutkow niz pozytywow.

Jak myslisz jak brat G. patrzy na kategorie prawo ze wpisami Epapierosy , czy wilno , czy inne bzdury .

Jak te wpisy maja sie do kategorii ?

Moim zdaniem to totalnie niemoderowany i niebezpieczny katalog .

Rzeczywiście, strasznie to zamieszane, chyba trzeba zmienić ustawienia katalogu i zrobić porządek.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zapłaciłem przelew, dostałem kod - ale nie działa i nie mogę dodać strony.

Proszę właściciela katalogu o rozwiązanie problemu.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zapłaciłem przelew, dostałem kod - ale nie działa i nie mogę dodać strony.

Proszę właściciela katalogu o rozwiązanie problemu.

Ja jestem w identycznej sytuacji. Na wczorajszego maila z opisem problemu właściciel nie raczył odpowiedzieć.

Taka ogólniejsza refleksja - coraz więcej jest płatnych katalogów, gdzie po zapłaceniu nie można dodać wpisu do moderacji.(rozróżniam rozpatrzenie od akceptacji). W polskim języku jest na to jedno określenie, każdy sobie je dopowie.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności