Skocz do zawartości

Po ostatnich zmianach Google, który sytem ?

Sebastian Reg

Rekomendowane odpowiedzi

Ja buduje:)

Strona główna, pare zapleczówek ala wordpress z linkiem do głównej pozycjonowaniej a potem ciach LFE kilkaset blogów-3 poziom linki do zapleczowóek i 4 poziom mega podlinkowanie tych blogów różnymi dostępnymi metodami ala social bookmarking, pliggi, komenciki i takie tam;)

Plus narzędzia do badania konkurencji widzą tylko pierwszy poziom linków i namierzenie cie skąd, co i jak robisz i skąd masz linki na wszystkich poziomach to już większa sieczka.

Minus bardzo duzy wkład pracy. Wg tego co zauważyłem na zagranicznym pozycjonowaniu, najmocniejsze są piramidy te, które nie są linkowane ze sobą.

Zakładając ze masz kilkadziesiąt zapleczówek, stworzenie kilkudziesięciu oddzielnych piramid nie linkowanych między sobą to masakrycznie duzo roboty;)

Pytanie z innej beczki, czym linkujecie swoje zaplecza, te średnie (mając na myśli) piramidę zbudowaną z 5 poziomów (mam an myśli np. trójkę). SWL dobre czy nie?

Od siebie dodam, swl na pewno skuteczne w podlinkowaniu tekstów w preclach i katalogach.

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności