Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły - precle, na zaplecza

MarzenaKlinkiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Na forum trafiłam zupełnym przypadkiem, mam jednak nadzieję że brak stażu nie przekreśli moich szans, a także, że uprzejmość Użytkowników, jaką wyczuwa się na każdym kroku sprawi, że pozostanę Tutaj na dłużej.

Ze swojej strony oferuję napisanie unikalnych tekstów zarówno pod strony Presell Page, jak i na strony zapleczowe przy bardzo atrakcyjnej stawce oraz ilościach dziennych!

Teksty, które stworzę będą w 100% unikalne i zgodne z podaną tematyką, w razie potrzeby zawierające odpowiednią ilość fraz w formie podanej przez Zleceniodawcę. Nie korzystam z programów "wspomagającyh", nie kopiuję ani nie mieszam tekstów. Wszystkie powstałe do tej pory teksty były tekstami autorskimi, wytworzonymi "spod palca".

Przykładowe prace można zobaczyć:

https://iceone.pl/chodnictwo/49-inne/92-cho...palinowego.html

https://www.anykey.pl/porady_16_Turniej-pokerowy.html

Dlaczego moja oferta jest wyjątkowa?

- ze względu na cenę: za 1000 znakowy artykuł proponuję JEDYNE 1,20 zł :)!!

- ze względu na ilość: jestem w stanie napisać 100 artykułów dziennie !!!!

Trudno uwierzyć?

Sprawdź mnie przy mniejszych ilościach!

Zobaczysz, że warto mi zaufać!

Ale to nie wszystko...

Mogę również dodać linki prowadzące do Twojej strony internetowej do napisanych artykułów, a następnie dodać je do blogów Presell Page w równie atrakcyjnej cenie TYLKO 0,25 gr za dodanie!!!!

Artykuł wedle życzenia mógłby zostać dodany blogów Presell Page o wysokim PR, co jest gwarancją szybkiej indeksacji oraz podwyższa wartość linku prowadzącego do Twojej strony internetowej.

Uważasz, że zawyżam swoje możliwości?

Na pisanie unikalnych tekstów poświęcam większość czasu w przeciagu dnia, z tego względu ilość jest nie tylko przemyślana, ale i sprawdzona!

Dlaczego piszę teksty przy tak niskiej stawce?

Przez brak pozytywnej Opinii na Forum, stopniowo wraz z kreowaniem swojego wizerunku na Forum stawka będzie wyższa, jednak i wtedy będę w stanie uwzględnić korzystne dla obu stron rabaty. ;)

Zapraszam, sprawdź jak wywiążę się z powierzonych mi zadań!

Pozdrawiam!

Kontakt:

Marzena Klinkiewicz,

marzenaklinkiewicz@tlen.pl

Gadu-Gadu: 31425241

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności