Skocz do zawartości

Akceptacja wpisów...

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkaliście się już z czymś takim?

Cytat z maila:

Szanowny użytkowniku,

Wpisy są zatwierdzane jedynie w dniach w których uzyskamy przychód z tytułu reklam.

Zachęcam do kliknięcia w reklamę na www.xxxxxxxxxxxxxxx.pl

Pozdrawiam

Administrator

Śmiech na sali :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Każdy orze jak może :) Ostatnio na taki opis natrafiłem:

Szanowni użytkownicy. Strona z katalogiem utrzymuje się z reklam. Kliknięcie w reklamę zajmuje chwilę a pozwala na funkcjonowanie serwisu. Bardzo prosimy o skorzystanie z tej możliwości dla dobra Waszego i Naszego.

Dziękujemy

Dla dobra Waszego

To brzmi prawie jak groźba :) No nie przesadzajmy, przecież reklamy typu Google nie są głównym źródłem zarobków katalogów, a może się mylę? !!!

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A może by tak przed akceptacją wpisu nakazać użytkownikowi odwiedzić kilka naszych stron i zebrać pozostawione na nich fragmenty jakiegoś hasła. Można by stosować to zamiast CAPTCHA. Lub nakazać pochodzić po jednej stronie po różnych podstronach :)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Moim zdaniem takie klikanie w reklamy dobrych katalogów (dobrych czyli nie pobierających astronomicznych sum za wpisy a na pewno nie na początku) jest ok. Ja dość często wchodzę na strony katalogów w których jestem specjalnie by kliknąć w reklamę bo z czegoś musi się utrzymać katalog a mi się krzywda nie dzieje przez to.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Żeby nie było, że tylko na krzywy ryj dodaję,

w darmowym, po przyjęciu stronki na ogół klikiem się odwdzięczam :)

W płatnym nigdy, z resztą ostatnimi czasy do płatnych nie dodaję, strata kasy, koszta nie współmierne do zas.anych linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności