Skocz do zawartości

Wspólna Lista zamkniętych precli

Rekomendowane odpowiedzi

Hm, jeżeli ilość postów ma znaczenie to pewnie olejecie mnie. Posiadam spore doświadczenie. Chętnie wejdę do projektu z własnymi 5cioma stronami na własnych serwerach i własnym autorskim skrypcie - o ile autor wątku jest zainteresowany takim rozwiązaniem - nie lubię pracować na wp.

Jeżeli skrypt będzie prosty i będzie działał bez problemów to bardzo chętnie każda różnorodność jest dobra.

Prześlij na pw mail;) Więc nielicze Cie w serwery

Aż się boje zgłosić z obawy przed odrzuceniem ;-)

Niemasz dużo postów ale w miare z sensem ;) przypada ci jeszcze serwer:) przeslij na pw maila;)

Nom to zgłaszam się również jeżeli jest miejsce.

Tak jak wyżej posty z sensem mail na pw serwer nr 8 ci przypada

też się dopiszę jeśli jest miejsce - choć pewnie kandydatura zostanie odrzucona.

Tak samo jak wyzej:) serwer nr 9

Dopisz i mnie :)

Mail na pw serwer 10

Też bym chętnie w to wszedł.

Proszę o informację.

Posty krótkie ale widać ze wiesz o czym piszesz serwer 11;) (dalem wiecej serwerow bo duze zainteresowanie a sie przyda;)

Są jeszcze miejsca?

Jeśli nie - to do tych co się nie załapali: Zawsze możemy stworzyć własną, zamknięta listę takich precli:)

No w ostatecznosci mozesz byc 12 serwer( miejsce zawsze jest;))

pamietajcie ze same checi nie wystarcza. w poprzednich zamknietych ilstach dziala tylko niewielki procent precli... ;(

Tak lecz wlasnie po to zbieram maile bedzie warunek ze kazdy ktory zglasza sie na liste zgadza sie na "zabranie" bazy dla grupy w przypadku odejscia/rezygnacji wyrzucenia z powodu lamania regulaminu.

To moze jakies umowy zobowiazujace czlonkow... + wpisowe :)

No to masz odpowiedz wyzej...

Narazie starczy już sie nie trzeba zgłąszać osoby pominięte niestety nie zostały przyjęte osoby któe są cytowane wyżej proszone o e-mail na pw;)

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ech nie ma to jak się spóźnić godzinkę :unsure:

Ale tak z ciekawości zapytam - istnieje już chociaż jakiś zarys cennika :pytajnik:

Dla Ciebie po znajomosci moge zrobic wyjatek:) , nie robic cennik czegos czego jeszcze nie ma to !!! jak ruszymy napewno dam zdac;) napisz mi na gg (jak jeszcze masz nr maila;)

siler tak Cię to boli, że się nie załapałeś? NetBusters Group zapoczątkował powstanie tej listy i może sobie do niej przyjmować kogo chce, czy to na podstawie postów, poziomu wypowiedzi na forum czy też poglądów politycznych... koniec. Masz jakieś życzenia to załóż swoją grupę i nie wygłupiaj się już więcej.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

@siler

Tak wiem że mnie nie lubisz, tak jak @tjay99 powiedział mogę przyjmować kogo chce, że oceniam podstawową wiedzę na podstawie sensowności postów na tym forum to już mój problem. Nikogo nie chce tym obrazić lecz nie chce mieć w grupie osób które pałają się jedynie handlem na forum... Nikogo nie zmuszam do przystąpienia do grupy ani do jej opuszczenia.

• 2 tygodnie później...
Jeśli nie - to do tych co się nie załapali: Zawsze możemy stworzyć własną, zamknięta listę takich precli:)

Lista taka funkcjonuje od kwietnia i ma się dobrze. No ale u nas nikt nie dostaje serwera za free, więc i popularność mniejsza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności