Skocz do zawartości

Problem ze zmianą title w google :)

upa

Rekomendowane odpowiedzi

hejo :) mam trochę głupią sprawę, od 10 dni *strona mi się wcale nie wyświetla pod nowymi title już od 10 dni

najgorsze jest to, że ją ciągle linkuje + pinguje i nic z tego jak by wymarła

:) macie jakieś ciekawe propozycje, co zrobić z tym fantem (w stronie nie ma 2uch meta tagów żeby nie było :))

Współczuję :). Pomysłu niestety innego niż to, co zrobiłeś, nie podam, bo u mnie samo pingowanie wystarczyło. Wczoraj aktualizacja nastąpiła po ok. 6 h od zmiany.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

hmmm na WP tak 1-2 trwa mi na www, na stronie w html patrzyłem 5-6 dni czekałem

a tutaj już 10 dni i nic :)

hmmm więc muszę czekać

wiesz, trochę trudno dodać nową treść (Bo to wyszukiwarka)

dodałem trochę tekstu na głównej

xml mapę dodać (trudno mi wygenerować do strony z site ponad 200k podstron)

znasz jakieś narzędzie :)?

Nie ma reguły w kwestii czasu, po jakim google zmieni title. Jedną stronę chwyciło mi w ciągu mniej niż 24h, a w jednej google usilnie nie chce zmienić title od zeszłego piątku, mimo że wyraźnie pokazuję botowi, że ma tam wchodzić i łykać zmiany :unsure: Dodam, że mam tak w przypadku 10 letniej domeny - może się google przyzwyczaił :D Jak widać trzeba cierpliwie czekać.

Z moich obserwacji wynika ,że w stronach, które siedzą stosunkowo krótko w indeksie title zmienia się szybciej niż w stronie, która siedzi kilka lat - tutaj google jakoś wolniej przekonuje się do nowego title.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Mi na jednej stronie zmiana nastąpiła po 2 dniach, a na drugiej musiałem czekać jakieś 2 tygodnie.

Obie strony stosunkowo nowe. Ta pierwsza była lepiej podlinkowana.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Ostatnio miałem dosyć nieprzyjemną sytuację. Google szybko zaindeksowało witrynę kandydata na burmistrza, w której zrobiłem błąd w nazwisku, które było w tytule strony. Szybko się poradziłem z tym wątku: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=106428&hl=

Ogólnie to dodawałem linków, przybyło podstron, pingowałem i tytuł zmienił się po kilku dniach.

Postaraj się zrobić jakąś dużą zmianę na głównej, trochę nowego contentu, dodatkowe podstrony, postaraj się o jakieś mocne linki, wrzuć główną na chwilę pod jakiegoś rotacyjnego swl-a, - coś musi pomóc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności