Skocz do zawartości

online submiter GUI - start 1.12.2010

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie przykładowa baza zawierająca po 100 adresów z danego typu forów , blogów , może jeszcze galerie i księgi gości , cms , inne typy .

To narazie będzie demo , wiec posiadać będzie ograniczenia .

aktualnie udało mi się zarejestrować , zalogować na około 50.000 forów (smf , phpbb2 , phpbb3 , discuz ) z bazy zawierającej 350.000 forów używając tylko mojego orc

Cena - zależała by od mocy która chce się uzyskać . (same koszty serwera dla okolo 1 mln postów dziennie są duże ) .

jak ktoś by chciał nawiązać stałą współprace to może na PW napisać - tylko powarzne oferty .

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem to nie przejdzie, musiałbyś codziennie zmieniać IP lub lecieć na bulletproofie (max około 2000000 linków na dobę), no ale zobaczymy...:D

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@no ale zobaczymy...

Jak mawia przysłowie "jak świnia niebo"...

Bez obrazy, ale autora postu na dzień dzisiejszy proponuję traktować jako bajkopisarza, lub kogoś kto ma duże problemy z zerami na końcu liczb :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pewnie autor postu porusza się z prędkością światła i w jego czasoprzestrzeni jest jeszcze listopad :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

strona powinna być dostępna od 8:00 do 20:00 czasu polskiego - bo jest na localhoście . Była dostępną 1 grudnia - ale nie było żadnego zainteresowania więc zastanawiam się nad zamknięciem projektu.

zmniejszyłem limit do 1000 postów .

żeby dostać darmowe linki to po rejestracji trzeba się zalogować i wypełnić formularz .

Ps. Jak któś by mial probremy to niech napisze na PW .

Qwerty10000: Wyjątkowo zgadzam się z MaxPan. Ja przykładowo jestem na etapie gdzie do końca roku muszę definitywnie wybrać np: Xrumer lub Twoje narzędzie. Bardzo nie chciałbym żeby gwarancją działania mojej kopii Xrumera był humor serwerów pewnego pana z Rosji oraz sposób w, jaki traktuje klientów (sporo jest o tym w sieci) , dlatego Twój projekt może być z czasem fajną alternatywą dla ludzi ze wschodu którzy mają problem z profesjonalną (czyt. normalną) obsługą klienta. Pomyśl nad wersją serwerową.

Wyjątkowo zgadzam się z MaxPan
to było dobre :D

Na ile wiem juz 3 osoby z tego forum robią próby zrobienia wielowątkowej spamiarki, kibicuje im ale nie wiem czy coś z tego wyniknie.Co do XR suport to zasada jest prosta, soft byl zrobiony dla użycia własnego Botmaster jego udostępnił na prośbie wiele osób, nie jest to komfortowa sytuacja z padami serwera i td. ale niema alternatywy.Jak ktoś zrobi coś podobnego będzie bogaty :good: Sam chętnie kupiłem by Polski produkt z porządnym suportem

proszę wszystkich którzy wypełnili formularz do 18:20 - żeby go od nowa wypełnili .

dane na formularzu się nie zapisywały na dysku w pliku xml .

dodatkowo otrzymaja 1000 linkow więcej .

submiter jest napisany w języku rebol https://www.rebol.com/ i nie mogę komuś tego na hostingu zainstalować (bo by miał dostęp do kodu).

mogę tylko to zainstalować na moim serwerze dedykowanym i dać dostęp to panelu www .

jak któś by chiał przetestować większą moc (10.000 ~100.000) to zapraszam na PW .

może w przyszłości przeniosę stronę www na jakiś tani VPS WINDOWS albo RPS ale wpierw musze taki znaleźć

żebym uruchomił submitera na serwerze (bez proxy) to wpierw musiał bym taki mieć (narazie na localhoscie zainstalowałem windows 2008) .

darmowa baza for zawiera linki for ( phpbb2 , phpbb3 , smf , discuz , punbb ) .

proszę wszystkich którzy wypełnili formularz do 18:20 - żeby go od nowa wypełnili .

dane na formularzu się nie zapisywały na dysku w pliku xml .

dodatkowo otrzymaja 1000 linkow więcej .

może w przyszłości przeniosę stronę www na jakiś tani VPS WINDOWS albo RPS ale wpierw musze taki znaleźć

żebym uruchomił submitera na serwerze (bez proxy) to wpierw musiał bym taki mieć (narazie na localhoscie zainstalowałem windows 2008) .

darmowa baza for zawiera linki for ( phpbb2 , phpbb3 , smf , discuz , punbb ) .

Qwerty: wypowiedz się proszę na temat wersji serwerowej dla użytkowników indywidualnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności