Skocz do zawartości

online submiter GUI - start 1.12.2010

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

Jest fajnie, ale nie w tej formie, nie poddawaj się, tylko zastanów nad wersją serwerową. Pewnie będzie trochę zainteresowanych, jeśli ustalisz dobrą cenę. Ja zawsze miałem opory przed dzieleniem się informacjami, więc jak wyjdzie coś co będę mógł mieć u siebie to na 70% zakupię kopię.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@qwerty10000 próbowałem odpalić dodawanie ale po uzupełnieniu i zaznaczeniu "post" nic się nie dzieje.

czy wysyłasz jakiś plik ?

jakiej przegrądarki używasz ? , pod firefox działa .

Możesz mi wysłać na onlinesubmiter@gamil.com dane jakie wpisujesz to je recznie wpisze .

jak daje sie submit nic sie nie dzieje tak powinno być - zostaje utworzony profil i submiter zostanie raz dziennie około 20.00 uruchomion z danym profilem (jezeli jest poprawnie wypełniony)

nie ma możliwości na zainstalowanie u siebie na serwerze submitera .

w wersji dla użytkowników indywidualnych submiter zostaje zainstalowany na serwerze dedykowanym tylko dla ciebie .

głównym przeznaczeniem submitera było odciążenie i przyspieszenie XRUMERA (xrumer tylko rejestracja , submiter postowanie) co udało się osiągnąć .

dostepny jest tak długo jak długo płaci się abonament.

otrzymuje się dostęp do prostego panelu www ( dostępne opcje według indywidualnych preferencji ) .

wymagana własna lista anonimowych proxy i lista linków , api do decaptcher .

submiter ma mozliwość rejestracji ale rozpoznawanie captcha przy użyciu własnego OCR - wyszło by drożej niż użycie decaptcher .)

może mogła by powstać HYBRYDA -submiter jest zainstalowany na dedyku , każdy w zamian za abonament otrzymuje clienta do odpalenia z wiersza poleceń

client dziala jako proxy , wysyla żadania do serwera adres url i wybraną akcje

po stronie clienta znajdowały by sie pliki xml profilami , pliki txt z linkami , słowami kluczowymi .

poprawiłem błąd , ci którzy używali jako hasło cyfry mogą się teraz zalogować - ale inni co mieli normalne hasła nie mogli .

Traz wszyscy mogą się logować - a ci którzy poprawnie wypełnili formularz i nacisnęli submit mogą zobaczyć linki ,które zostały wysłane na email

po kliknięciu SUBMIT formularz tak ma się zachowywać - teraz należny czekać na emaila z linkami jeżeli formularz został prawidłowo wypełniony . w razie problemów można napisać na email który jest wyświetlany po zalogowaniu .

jak ktoś by nie wiedział jak można zarobić przy pomocy submitera to podaje kilka pomysłów:

sprzedaż profili z signaturami

sprzedaż linków angela & paul

sprzedaż komantarzy na blogach .

sprzedaż postów na forach ?

można dodać obsługę katalogów , artykułów i temu podobnych dla WHITE SEO

i zapraszam do przeglądnięcia zagranicznych forów

niedługo będę szukał sprzedawców przedstawicieli na rynki (ameryka , polska , rosja , niemcy)

aktualnie na zebranych 100.000 (unikalnych domen )linków SMF udało mi się zarejestrować na 17.000 używąjąć własnego starego OCR

dziennie bez proxy można by zarejestrować nawet 100.000 kont na forach

posiadam własnego szybkiego parsera do wyciągania linków z google - ale aktualnie google go banuje po pobraniu 100 zapytań (za dobrych czasów to można było pobierać po kilka GB linków phpbb2 dziennie )

Hej!

Czy ktoś to już widział w działaniu, czy tylko na razie tak sobie czytamy posty usera qwerty ?

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Ja widziałem, w sensie wykonałem takiego "blasta" dostałem raport - w którym jest mój link na ponad 2000 forów. Wygląda to ciekawie.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dopóki swoimi projektami będzie się trzeba "dzielić" z autorem używając jego servera to cienko widzę sprzedaż softu.

niczym się nie trzeba dzielić - w umowie masz zagwarantowane ze twoja baza linków będzie wykorzystywana tylko przez ciebie .

zawsze można wynająć np 10.000 ~100.000 postów na publicznej liście (ale fora z takiej listy są zbierane przez spidera ) . Prywatny serwer nie jest przeznaczony dla "zwykłych ludzi" tylko dla tych co chcą mieć dziennie do 500.000 postów z 5 linkami .

Nie wiem jak Niemcy, Anglia i td ale w Rosji nie masz szans z tym co teraz.

Jak pisałem wyżej mnie interesuje wyłącznie wersja serwerowa.Jak nie wiesz jak ja zabezpieczyć to pomysł. Wole polegać na swoich zasobach, i nie chce żeby ktoś podglądał moje projekty i td

Dopóki swoimi projektami będzie się trzeba "dzielić" z autorem używając jego servera to cienko widzę sprzedaż softu.

niczym się nie trzeba dzielić - w umowie masz zagwarantowane ze twoja baza linków będzie wykorzystywana tylko przez ciebie .

zawsze można wynająć np 10.000 ~100.000 postów na publicznej liście (ale fora z takiej listy są zbierane przez spidera ) . Prywatny serwer nie jest przeznaczony dla "zwykłych ludzi" tylko dla tych co chcą mieć dziennie do 500.000 postów z 5 linkami .

Chyba mnie nie zrozumiałeś, chodziło mi po prostu o to, że niektórzy ludzie (np ja) cenią sobie prywatność i nie lubią zbytnio pokazywać co i jak robią. Dlatego zabawki "z górnej półki" powinny być jednak serverowe. Niemniej oczywiście masz prawo mieć odmienne zdanie, to Twój soft i zrobisz z nim co chcesz.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności