Skocz do zawartości

online submiter GUI - start 1.12.2010

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

Ladnie wchodzą przed 30 minutami było ok 47 teraz jest - Około 64 wyników (0,04 s)

..... 5 minut później ...> Około 128 wyników (0,04 s)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wg. mnie nie ma co się podniecać. Podobny efekt przy XR występuje. Podaj po prostu listę postów, zainteresowane osoby sprawdza sobie to SB i będzie wiadomo czy te posty dodałeś w ciągu x czasu czy XR będzie działać 2 dni a zanim google to złapie to może minąć.

Wg. mnie nie ma co się podniecać. Podobny efekt przy XR występuje. Podaj po prostu listę postów, zainteresowane osoby sprawdza sobie to SB i będzie wiadomo czy te posty dodałeś w ciągu x czasu czy XR będzie działać 2 dni a zanim google to złapie to może minąć.

listę postów sam sobie możesz wyciągnąć z google - jeżeli masz "scarpel google"

A ten skrypt będzie kiedyś na sprzedaż?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A ten skrypt będzie kiedyś na sprzedaż?

będzie tylko w formie dzierżawy - opłata miesięczna ze licencje pozwalającą korzystać na jednym serwerze .

program był by skompilowany , bez prawa modyfikacji , dekompilacji , i jakiś limit na połączenia do serwera orc np 10 obrazków na sekundę .

chyba że bym sprzedał kody źródłowe do wszystkiego - ale cena była by ......

Wytłumacz cie mi czym ta spamiarka rożni się od Rumaka+ mod, na dobrym dedyku, co daje ok 1200 wysyłek / min. tez w nocy pościłem blasta, rano miałem już powyżej 100 linków w indeksie ( mowie o prostowaniu), wiec o co chodzi? Łamanie captcha i recaptcha mam w gratisie.

połączenia do serwera OCR

chodzi o OCR zewnętrzny? jeżeli tak, to to całkowicie mija się z celem narzędzia.

nie chce Ci psuc zabawy ale tym sposobem dasz gotowa liste for ludzia z PiO, i odezwal bys sie na gg co**r :)

nie pisałeś do mnie na gg

Wytłumacz cie mi czym ta spamiarka rożni się od Rumaka+ mod, na dobrym dedyku, co daje ok 1200 wysyłek / min. tez w nocy pościłem blasta, rano miałem już powyżej 100 linków w indeksie ( mowie o prostowaniu), wiec o co chodzi?
połączenia do serwera OCR

chodzi o OCR zewnętrzny? jeżeli tak, to to całkowicie mija się z celem narzędzia.

a teraz możesz spróbować pisać posty przez publiczne proxy i jak podasz wynik to będziemy mieć porównanie .

oczywiście ze zewnętrzny - dlaczego mija się z celem - nie musisz 24/h rejestrować nowych kont . 10 * 3600s * 24h = 800.000 captcha rozpoznanych dziennie , jak byś używał płatnego API to masz wydatek 800 $ i czekasz około 30 s na odpowiedz

xrumer nie łamie wszystkich captcha i skuteczność ma słabą - potrzebuje dużo prób

mój orc dla tych captcha co obsuguje ma skuteczność do 100 %

submiter może obsługiwać rożne typy , forów , blogów , galleri , itd - jak się doda kilka linijek w plikach links.xml , forms.xml , inputs.xml o ile nie ma jakiś haków .

xrumer ma to bardziej skomplikowane .

wiele akcji : register , activation , index , login, post ,reply , update signature .

może dodatkowe narzędzia też bym mógł dołączyć

- spider ,

- autoping,

- serwer smtp - narazie nie testowany

- parser wyników gogole

- przycinanie linków do index

- szybkie operacje na dużych plikach do 1GB - unique (zostawia tylko linki z unikalnymi domenami) , length (oblicz ilość linijek w pliku)

kiedyś przeprowadzić inny test

STATYSTYKI 2:

"A" 16acd.png 16:00

"B" 16bz.png 16:00

"A" 17ax.png 17:00

"B" 17be.png 17:00

"A" 18a.png 18:00

"B" 18b.png 18:00

ostatnie statystyki dzisiaj

"A" 20ae.png 20:00

"B" 20b.png 20.00

xrumer nie łamie wszystkich captcha i skuteczność ma słabą - potrzebuje dużo prób

aha , nu to ja podziękuje już :P, dla mnie wszytko jest jasne

z takim szczęściem i na wolności :D.

Z moje strony dyskusja zamknięta.Dziękuje

będzie tylko w formie dzierżawy - opłata miesięczna ze licencje pozwalającą korzystać na jednym serwerze .

W sensie u Ciebie będzie stało narzędzie i będą ew. jakieś konta użytkowników? Jest jakaś przewidywana cena?

Bo z tego co pamiętam chyba kiedyś jakiegoś testowego blasta miałem i nie powiem - skuteczność była dobra.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Jak już to OCR Panie qwerty10000 i scraper google - nie "scalper google" :P A jeśli rzeczywiście posiadasz coś ciekawego na sprzedaż to nagraj filmik z działania skryptu/programu, bo w tej chwili ośmieszasz się jak kilku innych użytkowników forum, którzy robią to na co dzień :P Pochwal się również jakiego typu tokeny graficzne łamie automatycznie Twój super soft :(

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności