Skocz do zawartości

online submiter GUI - start 1.12.2010

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

mój orc dla tych captcha co obsuguje ma skuteczność do 100 %

Jak już to OCR Panie qwerty10000 i scraper google - nie "scalper google" :blink: A jeśli rzeczywiście posiadasz coś ciekawego na sprzedaż to nagraj filmik z działania skryptu/programu, bo w tej chwili ośmieszasz się jak kilku innych użytkowników forum, którzy robią to na co dzień ;) Pochwal się również jakiego typu tokeny graficzne łamie automatycznie Twój super soft :)

jakie captcha łamie mój orc - to kążdy mógł już dawno zobaczyć

technologia łamania captcha powstała kilka lat temu - jak księgi gości i phpbb2 były na topie

https://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/...ha-breaker.html

https://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/...ve-per-day.html

https://qwerty10.awardspace.com/sample2.html i inne , których nie ma na tej stronie - zrobię aktualna strone i umieszcze informacje

podsumowanie:

koniec1.png

koniec2.png

googleg.png

zostało napisane ponad 500.000 postów .

google zaindagowało tylko około 50.000 - 10 % postów w ciągu 24h

serwer windows 2008 , procecor quad core 2.5 , wykożystany w około 50 % , wykorzystanie łącza około 50 MB , samo pingowanie zajmuje połowe , bez pingowania 20 - 30 MB

pozycja strony docelowej trochę się zmieniła

koszt testu : 200 PL / 30 = około 7 PL

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
będzie tylko w formie dzierżawy - opłata miesięczna ze licencje pozwalającą korzystać na jednym serwerze .

W sensie u Ciebie będzie stało narzędzie i będą ew. jakieś konta użytkowników? Jest jakaś przewidywana cena?

Bo z tego co pamiętam chyba kiedyś jakiegoś testowego blasta miałem i nie powiem - skuteczność była dobra.

wtedy pewnie linki nie były pingowane

może być kilka rozwiązań :

0 - ktoś zaproponuje najlepszą oferte (współprace) - wtedy project dalej był by jako prywatny

1 - skompilowany submiter był by na twoim serwerze - wtedy opłata miesięczna za licencje - cena 1000$ , serwer ocr na moim ,

1a - skompilowany submiter o odpowiednio ograniczonej mocy ,bez obsługi proxy , zmniejszonemu limitowi dekodowań captcha był by na twoim serwerze - cena 100$ mc

2 - submiter był by na moim serwerze BH lub dedyku , moja baza forów , moje narzędzia

była by strona www na której można by zamówić różne usługi , profile , posty , odpowiedzi na blogach , pingowanie linków

cena:

10 pl za 1000 napisanych postów ,

100 pl za 20.000 napisanych postów

na wspólnej liście forów(odświerzanej co tydzień), widocznych bez logowania , pingowanych w celu indexacji w google . ilość unikalnych domen około 50 %

wybiorę najlepsze rozwiązanie - w zależności od ilości chętnych , ilość licencji była by ograniczona .

Przy takich cenach jak chce qwerty10000 -> wtedy opłata miesięczna za licencje - cena 1000$

Z pewnością.... zresztą słusznie zwłaszcza, że moc takich spamów jest coraz słabsza.....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wg. mnie propozycję 0 i 1 są mało korzystne, przynajmniej dla mnie.

rozwiązanie 1a w sumie kosztowy wygląda w miarę nieźle w zależności od ograniczeń, choć trochę nie lubię pracować na "niepełnych" ograniczonych wersjach.

Dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem była by opcja 2.

Zrobić jakiś fajny panel dodać płatności typu dotpay - zrobić system punktowy typu 1 grosz = 1 dodanie. (10zł = 1000 dodań).

Dorobić trochę pakietów, że np. kupując 10`000 pkt. jest 1 punkt za 0,7gr. a kupując np. 100`000 pkt. cena za pkt wynosi 0,5gr

I każdy używa ich wg. uznania.

Ty sam nie musisz się specjalnie tym od strony poszczególnych userów zajmować, tylko od strony całości jako systemu i kasa sama płynie :blink:

Ja sam czasem myślę, że bym korzystał - chociaż nie w skali by płacić np. 1000$/ mc

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja sie zgodze z Ptaq z opcji, kotre przedstawiles to tylko ostatnia jest rozsadna. Przy innych to bardziej oplacalny jest zakup Xrumera, nawet jakby byl gorszy od Twojego softu to i tak cena jego zakupu zrekompensuje te nizsza skutercznosc i zostanie nam jeszcze sporo $ na mody, serwery i listy. Nie mowic juz o tym, ze za XR oplata jest jednorazowa, wiec w perspektywie czasu jest to zakup nieporownywalnie oplacalny do Twojego submittera.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

lepsza propozycja to cana licencje za submitera 100$ mc - bez ograniczeń , limit 100.000 captcha wliczony w abonament .

Ja sie zgodze z Ptaq z opcji, kotre przedstawiles to tylko ostatnia jest rozsadna. Przy innych to bardziej oplacalny jest zakup Xrumera, nawet jakby byl gorszy od Twojego softu to i tak cena jego zakupu zrekompensuje te nizsza skutercznosc i zostanie nam jeszcze sporo $ na mody, serwery i listy. Nie mowic juz o tym, ze za XR oplata jest jednorazowa, wiec w perspektywie czasu jest to zakup nieporownywalnie oplacalny do Twojego submittera.

a ile kosztują cie opłaty za serwer . opłaty za serwer submitera z taka wydajnością to koszt okolo 200 pl

Odnosilem sie m.in. do opcji 1 - "skompilowany submiter był by na twoim serwerze - wtedy opłata miesięczna za licencje - cena 1000$ , serwer ocr na moim". Wtedy i tak i tak musze miec serwer, wiec wychodzi tak samo jak przy XR, tylko Tobie musze placic co miesiac cena 2x XR.

Serwer do takiego softu mozna znalezc za ok. 100zl. Sam nawet piszesz, ze masz serwer za 200zl, a uzywasz 50% mocy i to jeszcze pingowanie duzo jej zabiera. Mozna wiec znalezc cos tanszego.

Ogolnie nie krytykuje Twojego rozwiazania, bo jakbym stworzyl tak genialny soft to wiadomo, ze z latwoscia sie czyms takim wrzuca stronki do topu i jest kasa, wiec sam bym pewno zaproponowal jakas wygorowana cene, bo i tak zbytnio by mi na kasie nie zalezalo. Podejrzewam, ze tak jest i w Twoim przypadku. Nawet to $1000 przy umiejetnym korzystaniu z narzedzia moze sie zwrocic kilkakrotnie w ciagu miesiaca. No i nie jest tez to taki duzy wydatek dla agencji SEO, co maja duzo klientow.

Jadnak dla wiekszosci osob, ktore nie zajmuja sie SEO profesjonalnie duzo tanszym rozwiazaniem jest XR, a u Ciebie najkorzystniej by wychodzily pojedyncze blasty - wtedy kazdy kupuje tyle ile chce, a z drugiej strony Ty masz tylko dostep do swojego softu i masz pewnosc, ze nnikt nie bedzie w niego ingerowal.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności