Skocz do zawartości

Czemu tak wysoko??

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

www.systemyalarmowe.com.pl

:roll: :shock:

słowo kluczowe systemy alarmowe

Title: Title relevancy to page content is terrible.

The Title relevancy to page content is 0%.

--------------------------------------------------------------------------------

Description: Description relevancy to page content is terrible.

The Description relevancy to page content is 0%.

--------------------------------------------------------------------------------

Keywords: This tag contains too many characters.

This tag contains 1550 characters. This is too many for what we would consider a 'robot friendly' web page. The maximum number of characters we recommend for this tag is 500.

This tag contains too many keywords.

This tag contains 111 keywords. This is too many for what we would consider a 'robot friendly' web page. The maximum number of keywords we recommend for this tag is 20.

The keywords tag contain stop words.

The keyword(s) 'and, i' are stop words and ignored by the most search engines.

Keyword relevancy to page content is terrible.

The keywords relevancy to page content is 1%.

URLs found in the page: URL - Times Found

Found 13 urls from where 12 unique

Ja niemoge się za cholerkę przebić z www.kontrola-dostepu.pl/systemyalarmowe.htm

Testuje testuje(bawie się) :) od 5 dni a tu jakby strona nie byla zindexowana lub sandboxa zaliczyłem :? :)

Przeskanujcie swoimi metodami

Dzieki Pozdrawiam Wszystkich

:?: :?:

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

NIestety te testy dużo nie dają w Google. W Google się najbardziej liczy tekst linków, widocznie mają ich dużo z tekstem "systemy alarmowe", chociaż komenda link w google pokazuje tylko 3 to mają ich napewno dużo więcej.

Ich tytuł jest "Systemy Alarmowe", czyli dokładnie o to o co chodzi.

Twoja strona ładuje się bardzo wolno, ale jest w indeksie.

NIestety te testy dużo nie dają w Google. W Google się najbardziej liczy tekst linków, widocznie mają ich dużo z tekstem "systemy alarmowe", chociaż komenda link w google pokazuje tylko 3 to mają ich napewno dużo więcej.

Ich tytuł jest "Systemy Alarmowe", czyli dokładnie o to o co chodzi.

Twoja strona ładuje się bardzo wolno, ale jest w indeksie.

Czyli jako Laik rozumiem to tak na innych podstronach mają dużo linków z tekstem Systemy alarmowe które to linki linkują do tej strony głownej i to jest brane pod uwagę??

Dobrze to zrozumiałem :?:

Czy chodzi ci o zewnętrzne linki???

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Dokładnie to zrozumiałeś.  :)

:) Super

Dalej cie pomęcze czy jesli ja umieszcze na swoich podstronach mnóstwo :) linków takich jak napisałeś powyżej to mam szanse że wbije się wyżej po indeksacji.

Ile takich linków mogę stworzyć na 1 podstronie? :?:

Pozdrawiam dzięki za odpowiedz

• 3 miesiące temu...
a przede wszystkim duzo daje domena "systemyalarmowe com pl", to jest nadal w googlu bardzo duzy plus dla strony jesli fraza wystepuje w domenie

Nie zgadzam sie z tym. Wedlug Pani Shari Thurow która zajmuje sie pozycjonowaniem i promocja stron od 1995 r. i wedluj mnie :P domena ma mizerne znaczenie jesli w ogole jakiekolwiek ma podczas pozycjonowania! Jest to potwierdzane setki razy.

moze Pani Shari Thurow wciaz zyje zasadami z 1995r ? :)

a serio, tez czytalem to forum i zdania sa tam podzielone. najlepiej jest uznac ze to jednak pomaga. gdzies tu kiedys wklejalem ranking waznosci z webmasterworld.

---Relevance Weight

title: 10 points (reduced if kw density low)

domain name: 7 points

a dla porownania

alt tag: .5 point

meta description: 0.5 points

meta keywords: 0.05 point

sa to oczywiscie wartosci szacunkowe i byc moze calkiem nieprawdziwe :)

"i can handle it without linking :)"

moze Pani Shari Thurow wciaz zyje zasadami z 1995r ?

Nie no bez przesady :) Rattkin a mozesz dac cala ta punktacje? Bo wyglada mi na ciekawa!

a tak pozatym widze ze robisz "deep crawling" forum

Hyhy:D co masz na mysli? 8)

• 2 tygodnie później...

A ja tez mam pytanie o te linki ze slowem kluczowym. Wiadomo,ze zewnetrzne znacznie trudniej zorganizowac - ale czy linki miedzy moimi podstronami ze slowem kluczowym moga bardzo pomoc? I czy jesli zamiast slowa kluczowego umieszcze fraze zawierajaca slowo kluczowe to bedzie efekt ? A czy slowo kluczowe bedace jednoczesnie linkiem jesli bedzie pogrubiona czcionka jest lepiej traktowane przez google ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności