Skocz do zawartości

SeoDesktop - konkurs, do wygrania darmowe licencje

iamber.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem autorem oprogramowania do pozycjonowania stron o nazwie SeoDesktop ( https://www.sedesktop.pl ).

Mam do rozdania kilka licencji w najwyższej wersji. Co zrobić aby otrzymać licencję. Wystarczy napisać poradnik lub inny artykuł dla użytkownika programu SeoDesktop. Poradnik musi być opatrzony zdjęciami. Przykładowy poradnik jest tutaj: https://www.seodesktop.pl/jak-to-zrobic/dod...-presell-pages/

Każdy autor poradnika, który zostanie wykorzystany na stronie www.seodesktop.pl, zostanie nagrodzony licencją SeoDesktop Professional.

Dodatkowe uwagi:

1. Zastrzegam sobie prawo do postawienia wymogu naniesienia poprawek przed przyznaniem licencji autorowi.

2. Proszę o zgłaszanie tematów artykułów przed rozpoczęciem ich pisania, aby artykuły się nie powtarzały

3. Informacja o zakończeniu konkursu zostanie zamieszczona w tym poście na forum.

4. Artykuł można pisać na podstawie wersji demo z pod adresu: https://www.seodesktop.pl/download/SeoDesktopSetup.exe

5. Wersja demo jest prawie w pełni funkcjonalna, ma tylko ograniczenia ilościowe (np. ilość domen)

6. Ilość licencji do rozdania ograniczona, wstępnie będzie to 5 licencji, jednak jeśli będą ciekawe artykuły, zwiększę tą ilość.

7. Na ocenę czy artykuł zostanie opublikowany i nagrodzony licencją wpłynie: jakość artykułu, przydatność dla mało zaawansowanych użytkowników, brak błędów ortograficznych i stylistycznych, czytelność itp.

8. Artykuły nie nagrodzone, nie zostaną wykorzystane prze zemnie w żaden sposób.

Pozdrawiam

Grzegorz

Witam.

Jestem autorem oprogramowania do pozycjonowania stron o nazwie SeoDesktop ( https://www.sedesktop.pl ).

Mam do rozdania kilka licencji w najwyższej wersji. Co zrobić aby otrzymać licencję. Wystarczy napisać poradnik lub inny artykuł dla użytkownika programu SeoDesktop. Poradnik musi być opatrzony zdjęciami. Przykładowy poradnik jest tutaj: https://www.seodesktop.pl/jak-to-zrobic/dod...-presell-pages/

Każdy autor poradnika, który zostanie wykorzystany na stronie www.seodesktop.pl, zostanie nagrodzony licencją SeoDesktop Professional.

Dodatkowe uwagi:

1. Zastrzegam sobie prawo do postawienia wymogu naniesienia poprawek przed przyznaniem licencji autorowi.

2. Proszę o zgłaszanie tematów artykułów przed rozpoczęciem ich pisania, aby artykuły się nie powtarzały

3. Informacja o zakończeniu konkursu zostanie zamieszczona w tym poście na forum.

Pozdrawiam

Grzegorz

No to ja jako pierwszy uratuje ci akcję promocyja otóż musisz poprawić link w treści do strony bo masz sedeskop.pl zamiast seodeskop.pl.

Myslę, ze powinienem dostać conajmniej wyróżnienie za wyłapanie błedu ;)

Jedziesz na wakacje ? baza noclegowa na pewno ci się przyda

Największy i najładniejszy katalog turystyczny w Polsce

Ubawiło mnie, bo z lekka jesteś nielogiczny. Bo zasada jest taka, że dostaniesz licencję, jak napiszesz poradnik na temat. No, ok. Ale jak takie coś napisać, gdy się nie miało z tym do czynienia, a będzie się miało do czynienia kiedy napisze się dobrze oceniony poradnik i w nagrodę dostanie się licencję ;) Nieźle pomyślane :D

Ponadto ten link do strony głównej to z lekka martwy.

Ludzie! Po pierwsze to macie drugi link, ktory dzialal, a po drugie to macie wersje demo, ktora jest w pelni funkcjonalna a ma limit dodan i domen. Wystarczy zajrzec na strone i przeczytac...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Mógłbym się pisać, tylko w oparciu o co należy napisać taki poradnik? ;)

Racja, nie napisałem.

Wersja demo: https://www.seodesktop.pl/download/SeoDesktopSetup.exe

Jest prawie w pełni funkcjonalna (są ograniczenia ilościowe, np do jednej domeny) do zapoznania się i napisania poradnika w zupełności wystarczy.

Ludzie! Po pierwsze to macie drugi link, ktory dzialal, a po drugie to macie wersje demo, ktora jest w pelni funkcjonalna a ma limit dodan i domen. Wystarczy zajrzec na strone i przeczytac...

OK. Tez to zauważyłem, ale nie w tym rzecz. Jak się coś ogłasza i przeprowadza, to komunikat o tym musi być dopracowany, a nie na skróty myślowe i domysły. Kwestia staranności, co jak się prowadzi jakąkolwiek działalność, jest po prostu niezbędna.

Ale i tak tu się nie ma aż tak specjalnie czepiać. Trochę niżej to jest dopiero komunikat o nowym produkcie ;) Wyższa szkoła jazdy polszczyzny i klarowności. :D

----

Chcąc zobaczyć co to jest ściągnąłem demo i zainstalowałem. Niestety - "Błędny plik SeoDesktop.exe config. Zainstaluj ponownie." Zainstalowane ponownie i to samo. Sprawdzone na 2 kompach w Win XP. Hmmm....

OK. Tez to zauważyłem, ale nie w tym rzecz. Jak się coś ogłasza i przeprowadza, to komunikat o tym musi być dopracowany, a nie na skróty myślowe i domysły. Kwestia staranności, co jak się prowadzi jakąkolwiek działalność, jest po prostu niezbędna.

Ale i tak tu się nie ma aż tak specjalnie czepiać. Trochę niżej to jest dopiero komunikat o nowym produkcie :) Wyższa szkoła jazdy polszczyzny i klarowności. ;)

----

Chcąc zobaczyć co to jest ściągnąłem demo i zainstalowałem. Niestety - "Błędny plik SeoDesktop.exe config. Zainstaluj ponownie." Zainstalowane ponownie i to samo. Sprawdzone na 2 kompach w Win XP. Hmmm....

Czy ten XP to 64bit czy 32bit, bo były problemy z Win 7 64bit, które udało się rozwiązać (na 2ch komputerach z takim systemem chodzi bez problemów, ale chyba jeszcze nie było testów na xp 64bit, może źle idzie rozpoznawanie systemu. W każdym razie problem wychodzi z tego, że sterownik bazy danych jest inny na 32 i 64 bity, a cała aplikacja jest jedna.

Pozdrawiam

Grzegorz Sawicki

Szybka pomoc jeśli aplikacja się nie uruchamia:

W przypadku problemów z uruchomieniem aplikacji zgłaszającej błędny plik SeoDesktop.exe.config oto obejście problemu:

1. Pobrać plik ze sterownikiem do bazy danych dla odpowiedniej wersji Windows:

32bit: www.seodesktop.pl/download/SQLite32bit.zip

64bit: www.seodesktop.pl/download/SQLite64bit.zip

2. Rozpakować plik z zip'a do katalogu SeoDesktop (domyślnie: c:\program files\IAmber\SeoDesktop)

3. Uruchomić normalnie aplikację. W razie dalszych problemów proszę o kontakt mailowy.

Pozdrawiam

Grzegorz Sawicki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności