Skocz do zawartości

Ostro porypało właścicieli katalogów ...

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jeszcze reanimując ten wątek, chciałem się z wami podzielić moim ostatnim spostrzeżeniem.

Jak wiadomo, lepiej dodać wpis do dobrego katalogu niż do złego. Pomijając PR/BL/site katalogu zwracam często uwagę na liczbę linków wychodzących w danym katalogu/preclu - wiadomo, gdy jest ich mniej tym lepiej. I tu mała przestroga, np. ******** ma praktycznie 0 linków wychodzących na stronie głównej.

Jednak, gdy sprawdzimy ich liczbę dla podstrony (czyli typowego wpisu) to już się pojawia znaczna liczba takich linków.

Myślę, że bezpieczniej jest sprawdzać linki wychodzące dla już dodanych wpisów, niż strony głównej, bo można się nieźle przejechać :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 7 miesięcy temu...
Ciekawe nawet nie chciało im się napisać regulaminu ( dodajesz wpis 30zł - po czym możesz dostać maila strona nie spełnia regulaminu albo firma nie jest z ilawy :P ) a nie wspomnę o skórce :zdziwko:

ja jestem wlascicielem katalogu... katalog nie zostal zrobiony przy wczesniejszych zalozeniach dla pozycjonerow stad te ceny. Byl inny zamysl biznesowy, standardowo nikt nie zapytal a juz kubel pomyj dostalem! w tym kraju to zawsze cos nie tak musi byc...

Firmy z Iławy miały dodawać tam swoje strony za te gigantyczne ceny. Jakiś czas temu odbyłem krótką konwersację z właścicielem katalogu. Zapytałem czemu mają służyć takie ceny wpisów. Chyba mało kto był zainteresowany...

Ja mam katalog firm i co prawda man nie cały rok, ale firmy płacą za smsy (często wybierają najdroższego) i się dodają jak talala :spam: Oni nie patrzą na pr, bl i inne bzdety ;), oczywiście za********e dbam o niego i każdy wpis linkuje ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Ja dzisiaj dostałem maila

Niestety przykro nam strona nie została dodana

Prawdopodobna przyczyna: sorry, ale ta strona marnie wygląda.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Podaj adres tego kata ;) zobaczymy,ocenimy :)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności