Skocz do zawartości

Ostro porypało właścicieli katalogów ...

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ostatnio z ksi.waw.pl dostałem maila "Prawdopodobna przyczyna: brak uniklanego opisu" - katalog istnieje prawie pół roku (odkąd był podany na forum), niecałe 200 podstron zaindeksowane, ok. 10 backlinków wg yahoo, pr1...

ciekawe co to za uniklany opis musi być skoro logiczny i zsynonimizowany nie przedzedł...

Pozdrawiam

Piotr

teraz zauważyłem jedną i godną polecenia informacje na tym katalogu

humanitarni.pl - poświęć 30 sekund dziennie na 7 kliknięć i pomóż potrzebującym, głodnym i bezdomnym.
:P

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Wiesz, może odnalazł bardzo podobny wpis twój w innym katalogu. Jeśli ja u siebie widzę wpis który znajdę chociaż na jednym innym katalogu, to od razu go kasuje i piszę do osoby żeby zmieniła opis ;).

Wiem, ale po 1. zobacz info o katalogu, a po 2. na katalogiseo.info jest lista ponad 15tys. katalogów, a to nie wszystkie - ile byś chciał ode mnie za napisanie powiedzmy tylko 15000 unikalnych (czyli takich, które jak ująłeś nie są nawet podobne do już istniejących) opisów 1 zwykłej strony do katalogów? i ile czasu na to potrzebujesz?

Zdajesz sobie sprawę że te 15000 unikalnych opisów dostarczy mi treść na zbudowanie kilkuset a może nawet kilku tys. stron zaplecza tematycznego?

Wiesz, że wcześniej czy później zostanie to przez kogoś powielone kilka, kilkadziesiąt albo kilkaset razy, bo unikalnością w takim rozumieniu przejmują się tylko właściciele katalogów?

Szkoda słów żeby pisać więcej...

Pozdrawiam

Piotr

Piotr jakiś o czym ty gadasz, ztych 15 tys to większość webmini i easydiry NIEMODEROWANE, rozumiesz różnice? Seokatalogow jest wszystkich ok 3 tys myślę ze tych co chce unikat jest ok 300 szt. Jak właściciel chce unikata to możesz lub dodać lub dodawać gdzie indziej, jak uważasz ze katalog nie warty unikalnego opisu kasujesz jego z bazy.

Zasad prosta to ty przychodzisz z swoim wpisem do katalogu a nie katalog do ciebie, jak się nie podoba zasady gry prosto nie grasz. Rób sobie zaplecza lub pozyskuj linki w inny sposób

Nie jestem zwolennikiem unikatów ale po ostaniach zmianach w algo google ciężko nie zauważyć ze unikalna treść lepiej siedzi w SITE

(...) unikalna treść lepiej siedzi w SITE

Oczy przecieram :) Nie przypuszczałem, że kiedyś to napiszesz :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności