Skocz do zawartości

Ostro porypało właścicieli katalogów ...

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

domena należę do "Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości" i czego ich tam uczą?

Uczą jak zarobić na piwo :)

Ale przy tej skuteczności zarabiania pieniędzy to chyba jednak wody z kranu najwyżej się napiją ;)

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ciekawe nawet nie chciało im się napisać regulaminu ( dodajesz wpis 30zł - po czym możesz dostać maila strona nie spełnia regulaminu albo firma nie jest z ilawy ;) ) a nie wspomnę o skórce :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Oczywiście jestem za żeby te katalogi, które się utrzymają i będą miały wysokie pr min 5-6 były dużo droższe i kosztowały nawet po 30 zł za wpis. Pytanie tylko ile z tych katalogów, które są dzisiaj będzie jeszcze funkcjonowało za 3-4 lata? Chodzi mi o filtry, bany itp. Wg mnie z tysiąca dzisiejszych seokatów przetrwa może kilkadziesiąt.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Pytanie tylko ile z tych katalogów, które są dzisiaj będzie jeszcze funkcjonowało za 3-4 lata? Chodzi mi o filtry, bany itp. Wg mnie z tysiąca dzisiejszych seokatów przetrwa może kilkadziesiąt.

Nie wiem czy ktoś zauważył ale od wyjścia wersji 1.0 SEOKata minęło już ok. 1,5 roku i praktycznie każdy z porządnych SEOKatów który onegdaj się pojawił działa do dziś więc nie przypuszczam żeby były tak masowo opuszczane (zresztą są ludzie którzy bardzo chętnie zaopiekują się takimi katami jeśli ktoś nie ma siły ;))

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ja myślę że około 10-20% SEOkatalogów zniknie (śmietniki bez unikalnych grafik i bez pomysłu) a reszta będzie świetnie działała. A oczywiście rodzina seokatalogów będzie się powiększała z dnia na dzień;) Ważne by ludzie nie liczyli od razu na szybki zwrot bo takowego nie będzie:)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Ja mówię o przyszłości bardziej odległej niż rok czy dwa. Na dzień dzisiejszy liczących i naprawdę dobrych katalogów jest może kilkadziesiąt i nie sądzę, że ta liczba znacząco wzrośnie.

Sam mam skromne 6 seokatów i będę się cieszył jeśli chociaż jeden za 3-4 lata będzie coś znaczył.

Płatności za wpisy w katalogach były, są i będą. Fakt, że pojawia się ich coraz więcej jest w przynajmniej części przypadków uzasadniona. Darmowy katalog = brak poszanowania dla moderatora, podchodząc do tematu: "A może zaakceptuje śmietnik, zobaczymy, a co mi tam". Jestem za krótko na rynku, aby prognozować czy kiedyś było inaczej, ale dziś nawet kilkunastu userów potrafi skutecznie zmarnować Ci kilkadziesiąt minut czasu dziennie. Poza tym uważam, że pomysł wprowadzenia informacji na stronie głównej / headerze o tym, że katalog jest płatny jest tutaj na miejscu i będę musiał sam coś takiego wprowadzić w życie, będąc fair wobec tych, którzy szukają darmowych rozwiązań. Może warto byłoby ruszyć z akcją oznaczania wszystkich seo katalogów (wg uznania administratorów) jakimiś symbolami, które jednoznacznie informowałyby użytkownika o tym z jakim katalogiem ma do czynienia, np. generując znaczek jakości z hasłem: "płatny/darmowy, szanuję czas swoich klientów".

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

w ciągu najbliższych kilku dni podwyższe opłaty za SMSy z 2,44 na 3,66 w zgredku/linksorku ... to tak informacyjnei w ramach "porypania właścicieli katalogów"

edwin drożeje już teraz :(: sms - 2,44 z VAT; przelew pozostaje bez zmian: 1,20 !! - powodem jest massa spamu otrzymanego w ostatnich kilku dniach.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A moim zdaniem zgredzie dla zgred powinieneś walnąć wpis za 4,88. Strona jest w top10 w goglu, jest już kupę lat i ma stabilny pr5.

Mój stary katalog pr4 jest za 3,66 i czasem spokojnie dziesięć wpisów dziennie jest i jeśli uda mi się wbić na pr5 to wpis bedzie za 4,88.

@zgred - dzięki za info, trzeba będzie zaliczyć twoje katalogi dopóki cena za wpis wynosi 2zł.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

w ciągu najbliższych kilku dni podwyższe opłaty za SMSy z 2,44 na 3,66 w zgredku/linksorku ... to tak informacyjnei w ramach "porypania właścicieli katalogów"

edwin drożeje już teraz :): sms - 2,44 z VAT; przelew pozostaje bez zmian: 1,20 !! - powodem jest massa spamu otrzymanego w ostatnich kilku dniach.

Uważam, że słusznie. Jest większe prawdopodobieństwo, że katalog będzie opłacalny dla właściciela, a zatem szybko nie zniknie.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

powiem szczerze że mam alergię na witryny dodawane z mejlami, które mają nazwę seo w adresie ... od razu ręka mi drży przy przycisku REJECT.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności